![]() |
İlk Konuştuğu Dil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Konuştuğu Dilskenderunun tanınmış ailelerinden cöcenlerin ikinci çocukları doğduğunda bebeğin gözleri oldukça ilgi çekmişti ![]() ![]() ![]() aradan geçen 3 yıl boyunca minik asude tüm isteklerini bakışlarıyla anlatıyor ya da ondan istenileni bakışlarıyla anladığını belirtiyordu ![]() ![]() bu hiç de alışık olmadık bi durumdu ![]() ![]() anne hatay hanım ve baba cemil bey kızları 1,5-2 yaşlarına geldiğinde minik asudeye testler uygulamaya başlamışlardı ![]() bebeğe arkadan alçak sesle yaklaşıp sessiz sayılabilen bir ses tonuyla sesleniyorlardı ![]() ![]() olaya bilinçli bir şekilde yaklaşan aile o bölgedeki tüm doktorlara götürdükleri kızlarının fiziksel bir rahatsızlığının olmadığı cevabını almışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() çaresiz kalan aile tekrar türkiyeye döner ![]() ![]() ![]() 2 yıl sonra asude konuşömaya başlıyor ma olması geren gibi türkçe değil italyanca ![]() bu gelişmeden sonra olay iyice içinden çıkılmaz bir halde büyüyor ![]() bu inanılmaz olay çevrede hemen duyuluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olayın bundan sonraki gelişmelerini anne hatay cönenden dinliyoruz: - kızımız asude kucağımda muhayenehaneye girdiğimde bu işin sırrını artık çözebileceğimiz hissi uyanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha sonra neler yaşayabilceğimizi sorduğumuzda ise geçmiş yaşamıyla ilşkisinin 7 yaşında yada buluğ çağında olacağı 14 yaşında kesileceğini, konuşmaya ise 7 yada 14 yaşında başlayacağını söyledi ![]() aile yıllardır aradığı soruların cevabınıinanılmaz da olsa reankarnasyondan alıyor ![]() - iskenderuna döndüğümüzde hesap yapmaya başladık ![]() ![]() ve sonunda birinci şık gerçekleşti kızımız 7 yaşına 3 ay kala kırık bir türkçe ile önceki yaşamını anlatmaya başladı ![]() ![]() anlatıkkları son derece ilginç şeylerdi ![]() ![]() ![]() benim gerçek evim sicilya adasında ![]() ![]() ![]() (geçmiş odasındaki odasını en ince detayına kadar anlatıyor) kendisin italyan mafyasının en büyüklerinden birinin kızı olduğunu idiia eden asude şöyle devam ediyor: - ben en büyük babanın kızıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha sonra asude ısrarla kendisini sicilya adasındaki evine götürmelerini istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ve sonunda asudenin eski yaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "SİLAHLAR" |
![]() |
![]() |
|