![]() |
Bir Gün Mutlaka... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Mutlaka...Bir gün, çocuğum doğdu ![]() ![]() Ben uzaklardayken yürümeyi öğrendi ![]() ![]() Ve biraz büyüdüğünde, “Senin gibi olmak istiyorum baba” demeye başladı ![]() ![]() İşyerine telefon açıp, “Baba, eve ne zaman geleceksin?” diye sorardı ikide bir ![]() “Ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum ![]() ![]() Yıllar öylece geçip gitti ![]() Oğlum on yaşına geldi ![]() Ona güzel bir top aldım ![]() “Top için teşekkürler baba!” dedi, “Haydi oynayalım ![]() “Bu hafta sonu tamamlamam gereken işler var” dedim ![]() “Tamam” dedi, fakat yüzündeki gülümseme eksilmedi ![]() “Büyüyünce baba” dedi, “ben de senin gibi olmak istiyorum ![]() Yıllar öylece geçip gitti ![]() Oğlum önce ilkokuldan, sonra liseden, sonra üniversiteden mezun oldu ![]() Bu durumda, başka birçok baba gibi, benim de söylemem gereken birşeyler vardı ![]() “Seninle gurur duyuyorum” oğlum dedim ![]() ![]() Başını salladı ve gülümseyerek: “Arkadaşlara sözüm var baba” dedi ![]() Yıllar öylece geçip gitti ![]() Emekli oldum ![]() ![]() ![]() Bir gün ona telefon ettim ![]() ![]() “Sevinirim baba” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() “Peki, ne zaman gelirsin oğlum?” “Ne zaman olur bilmiyorum, baba ![]() ![]() ![]() ![]() Ve telefonu kapattığımda, oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım ![]() Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini ![]() ![]() ![]() Örnek aldığı babasına benzediğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|