![]() |
Şükür ki Seninim .. Hala Seninim !! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Şükür ki Seninim .. Hala Seninim !!''İz bıraktım ![]() ![]() ![]() Acemi bir katilim ![]() ![]() ![]() Ne zaman birini yaralasam en çok kendimi kestim ![]() ![]() ![]() her nefesin ![]() ![]() ![]() soysuz kederin ![]() ![]() ![]() parmak izlerim ![]() ![]() ![]() ele verir mi beni parmak izlerim ![]() ![]() ![]() körebe oynarken ebe hep bendim ![]() duvarlarda hep benim parmak izlerim ![]() gözlerini kapatan ben ![]() kimi kaybettim; kimi aradım; kimdi saklanan ![]() ![]() ![]() başımı yaslayıp avuçlarımı yumruk yaptığım o duvar ne soğuk şimdi ![]() ![]() o mu, ben miyim bunun sebebi ![]() ![]() ![]() Kalbimde ki izlerin ![]() ![]() ![]() Ve tüm rağmenlerde ki hassasiyetin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüznüm elleri cebinde bir ayaksesi ![]() ![]() ![]() Yağmur silermi bu hayattan izlerimi ![]() ![]() ![]() Oysa gözlerim dolmaya ne kadar da hevesliydi ![]() ![]() ![]() sesim buğulanmaya ![]() ![]() ![]() hüznüm kıpırdanmaya ![]() ![]() ![]() ve susmaya dilim ![]() ![]() ![]() kesilmeyen bir soluk sebebim ![]() ![]() ![]() bilmiyorum kavgam kiminle? yenilgim kime? ne çok soru işaretim var kafamın üstünde dolaşan, soluma taşan ![]() ![]() ![]() solumu taşıran ![]() ![]() ![]() inciten ![]() ![]() ![]() dağıtan ![]() ![]() ![]() ''gözlerime baktığımda gördüğüm ben değilim'' ben değilsem içimdeki kim ![]() ![]() ![]() içimdeki "problem kalp" kimin ![]() ![]() ![]() Bu gergefteki kusur bensem ![]() ![]() ![]() Tüm ebelemelerim ![]() ![]() ![]() Hayattan saklanırken ebelenişlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Parmak uçlarım Ve serzenişlerim ![]() ![]() ![]() Herşeye rağmen ![]() ![]() ![]() Çok Şükür ![]() ![]() ![]() Şükür ki seninim ![]() ![]() ![]() Hala seninim ![]() ![]() ![]() alıntı
|