Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babası, gelin, kaçırdı, kızını, olan

Babası Gelin Olan Kızını Kaçırdı!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babası Gelin Olan Kızını Kaçırdı!

Kızının evlenmesini istemiyordu Ama o dinlemedi nikah masasına oturdu Ve babası da onu kaçırdı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir kişi, evlenmesini istemediği kızını, nikah kıyılacağı gün Nüfus Müdürlüğünün önünden kaçırdı

Muğla Üniversitesi Felsefe Bölümü 2 sınıf Öğrencisi AŞ (19), Muğla’da kuaförlük yaptığı öğrenilen MB ile arkadaş oldu AŞ, bir süre önce Fethiye’de yaşayan babası BŞ’ye nişanlanmak istediğini söylediBaba BŞ, okulunu bitirmesini istediği kızının evlenmesine izin vermedi

Ancak kızı babasını dinlemedi ve sevdiği genç ile nikah masasına oturdu Bugün nikahın kıyılacağı saatlerde Fethiye Nüfus Müdürlüğüne gelen Baba BŞ, kızını bir otomobile bindirerek kaçırdı

AŞ’nin kaçırıldığını gören damat adayı MB, baba BŞ’ye engel olmak istedi Otomobilden tutunan MB, yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra düştü Vatandaşların ihbarı üzerine polis, baba BŞ, AŞ, MB ve ZK’yi gözaltına aldı

Baba polisteki ifadesinde, kızını kuaför ile evlenmesini istemediği için nikah günü kaçırdığını söyledi Baba, "MB, bana kızımı göstermedi Ben de ’Nikah işlemi yapalım diye Fethiye’ye çağırdım ve kızımı imza öncesi kaçırdım" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com