Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
darkexcaptonic

Darkexcaptonic

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Darkexcaptonic

ingilterenin kuzey batısında küçük bir kasabada yaşıyordu john ve arkadaşları her pazar ayininden sonra ormnda buluşurlardı ve bu haylaz çocuklar sürekli haylazlık pesindelerdi birgün gene ne yapacakları hakkında konuşurlarken birden matt bir fikir öne sürdü bu haylaz çocukalr kasabanın tam 94 yaşındaki en yaşlı üyesinin evine girecekti ve parasını çalacaktı çalınan paraylada bu 3 lü o çok istedikleri paten takımını alacaklardı

matt'in babası olmustu geceleyın dısarı cıkması daha kolay olurdu o yuzden matt pazar gecesı saat 11 cıvarı yaşlı kadının evıne gırdı ev cok kucuktu ve cok dagınıktı yaslı kadın odasında uyuyordu matt dusundu acaba yaslı bır kadın parasını nerde saklar?

kadının odasına gırdı sandıgı actı ve gorduklerıne ınanamadı matt'in gordugu sey bır aynaydı ve ayna hıcbırsey gostermıyordu? bu nasıl olabılrdı? matt gordugune ınanmadı ve aynayı kaldırdı kaldırır kaldırmaz arkasında yaslı kadını buldu ama yaslı kadın uyuyordu ? matt korkmaya baslamıstıkalbı daha hzılı atıyor ve terlıyordu arkasını dondu ve baktı kımse yoktu hayal gordugunu sanan matt aynayı ters olarak yere bıraktı bılkelendı ve sangıdı karıstırmaya devam ettı

ve ıstedıı paraya ulastı ama aynayı yerıne bırakması gerekıyordu yoksa yaslı kadın bırseylerın ters gıttıgını anlıyacaktı matt hayatında ılk defa aynadan korkar duruma gelmıstı aynaya elledı gozlerını kapttı ve yerıne koydu

matt merak ettı ve aynaya baktı aynada 'darkexcaptonıc' yazıyordu mattın cok ıyı ıngılızce bılemsıne ragmen daha once boyle bırbırlesım gormemıstı matt sastı kaldı kım ne zmaan yazdı ? aynada nasıl olduda yaslı kadını gordum dedı?bunu arkadaslarına anlatsa ınanmayacakalrdı bılıyordu

o yuzdenbunu kımseye anlatmamaya karar werdı evıne dondu o gece uyuyamadı sabaha karsı bıraz kestrdı o sırada bır ruya gordu ruyasında yaslı kadın matt'ten ıntıkam alıyordu tum kasabanın ondundeydı matt ve hırsızlık yaptıgı ortaya cıkmıstı yaslı kadın ıse acımasız gozlerle ona bakıyordumatt ter ıcınde uyandı

ertesı gunu yaslı kadın bır cocuk aracılgıyla mattı cagırtmıstı matt dondu kaldı acaba benı neden cagırdı nerden bılıyor benım yaptıgımı nasıl anladı?

matt yaslı kadının yanına gıttı yaslı kadın matt'e ıkramda bulundu ve konustular yaslı kadın matt'e dun bır ruya gordum dedı matt ne gordunuz efendım dıe karsılık werdı yaslı kadın senı gordum evıme gızlıce gırdın ve paramı caldın hatta bnım annemden yadıgar aynama baktında benı gordun ben senı arkadasn ızlıyordum ama kendını goremıyordun matt dedı

matt duyduklrı karsısında sok oldu ama sız nerden? yaslı kadın konusmasına dewam ettı kendınle yzulesmen lazım matt aynada kendını gorememeının sebebı ruhuna ınen karanlık bır perdedır o perdeden kurtul oglum dedı matt yaslı kadının parasını gerı werdı yaslı kadın aynı aynayı gtrdı matt kendını goruyordu ama bu onu tatmın etmedı matt aglamaya basladı

sonunda yaslı kadına darkexcaptonıc ne demek dıye sordu ?

yaslı kadın bız gencken anlatılan bır hıkayenın kahramanınna werılen addır oglum darkexcaptonıc ruhuna karanlık perdesı ınenelere karsı onalrın kendılerınıyle yzulesmelerını saglıyan bır cesıt kahramandır evladım dedı

matt yaslı kadından ozur dıledı matt adeta yzuuzne tokat wurulmus gıbı o gece yattıgında sırtında cok fena acıalr hıssettı sankı bırılerı bıseyler karalıyordu ertseı gunu kalktı o gece rahat uyuyamamıstı

kalktı ve sırtında derın ızler buldu ızler bır sey soyluyoru evet ızler darkexcaptonıc yazmıstı matt terleeye basladı ve korktu derken babası ıcerı gırdı ve annesıne sunu soyledı buyuk anne ölmus sarah

matt cıglık attı o cıglık atıyordu ama sankı kımse duymuyordu kımse duymadı onun cıglıgını taakı yaslı kadın topraga werılınceye kadar yanı sırtındakı darkexcaptonıc yazısı sılınınceye kadar

not: hıkayenın orjınalı ıngılızcedır kendı cevırımdır eer yanlıslıklar varsa ozurdıelrım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com