|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babasına, bıraktıran, çocuğun, mektubu, sigarayı, yaşındaki |
![]() |
10 Yaşındaki Bir Çocuğun Babasına Sigarayı Bıraktıran Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 Yaşındaki Bir Çocuğun Babasına Sigarayı Bıraktıran MektubuSEVGİLİ BABACIĞIM Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela ayda 60 milyon yılda 720 milyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar parayı nereden mi bulayım diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne o baba kaşların çatıldı! Galiba çok kızdın! Beni mi döveceksin! Herkesin yanında gururla adımı söylediğin aslan oğlunu ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım bu konuda bana kızmana beni dövmene hiç hakkın yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babacığım yine çok kızdın kaşların da çatıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım ![]() ![]() ![]() Arkadaşımın babası da sigarayı bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım öğretmenim bana sigaranın ne kadar zararlı olduğunu öğretti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili babacığım bu mektup eline geçince birkaç defa daha okuyacağını biliyorum ![]() ![]() ![]() Canım babacığım seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() SEN DÜNYANIN EN İYİ BABASISIN ellerinden öpüyorum ![]() Seni çok seven yavrun ![]() |
![]() |
![]() |
|