![]() |
Zuhaha, Puhaha Nereden Geliyor ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zuhaha, Puhaha Nereden Geliyor ?İrc da msn ve heryerde görmeye duymaya alıştığımız zuhaha sözcüğünün nerden geldiğini biliyomuydunuz ? Merak etmeyin bunu bilmeyen sadece siz değilsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZUHAHA nın bir kabile olduğunu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oxford University bu iki kabilenin birbiriyle hep çekişme içinde olduğunu söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihi M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TARİHİ BELGELER (cümleler 8 dilbilimci tarafından 2 yılda tercüme edilmişdir ![]() ![]() ![]() olay balık tutarken karşılaşan iki farklı kabile üyesi arasında gerçekleşmişdir ![]() ![]() ![]() **##selam zuhahalı ![]() ![]() ![]() selamda benim mekanda balık tutuyon ne iş Huh **##yok be kardeş ben sen yokken yerini tutuyodum ![]() ![]() -zuhahahahahahahahahah güleyim bari ![]() ![]() ![]() ![]() **##puhahahahahahaha asıl ben güleyim ![]() ![]() ![]() (burda geçen zuhaha ve puhaha sözcükleri kabilelerin geleneklerinden dolayıdır, kızgınken konuşurken cümlelerin başına zuhaha ve puhaha koyuyorlar, günümüzde uygulanan +18 uyarısını taaaaaaa ne zaman icad ettiklerini görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -gül de bak ne yapıyom seni ![]() ![]() ![]() **##puhahahahahaha yeter uleyn gel buraya puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! -neeeeeeee puhaaaaaaaaaaaa mı ulen sen bana nasıl ![]() ![]() ![]() **##puhahahaha -zuhahahahaha **##puhahahaha Bundan sonra olayın nasıl geliştiği bilinmiyor iki kişi arasında, ama iki kabilenin birbirine düşmanlığı böyle basit bir olaydan başlıyor ![]() ![]() ![]() Birbiriyle savaşmaya başlayan iki kabile arasındaki savaş, muhahalara kumahaha lara kadar sıçrıyor ama bu saydığımız kabileler puhaha ve zuhaha lar kadar bilinmiyor oxfordun yaptığı araştırmalara göre o zamanki dağılımları şöyle bu kandaş kabilelerin ![]() ![]() ![]() Bu kabileler arasındaki son savaşda (M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMA en büyük etken Türklerin bu adamlarla savaşırken yüzlerine bakmaları ve zuhahaha puhahaha seslerini tiplerine bakarken duymalarıdır ![]() ![]() ![]() işte bu tipi gören ve sesleri duyan Türkler artık kendi aralarında şakalaşırken ağızlarını kocaman açıp zuhaha puhaha seslerini çıkarmaya başlamışlardır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|