Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmuş, yıl

Kaç Yıl Olmuş?

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaç Yıl Olmuş?

Sanatçı Burçin Coşkun'a "Grup yap üç aylık ödeme al" diye mesaj atan Erol Köse,mesajını,"Ben ona 'solo albüm yerine grup kur da öyle şarkı söyle'demek istedim"diyeli 3 yıl

Bingöl eski belediye başkanı Sabahattin Tara,"BÜYÜ" filminin galasında çıkan yangın sırasında,"Ben belediye başkanıyım,duruma el koyuyorumHerkes sakin olsun,kurtulacağız" diyerek gerçek bir filmtutkunu olduğunu ispatlayalı 5 yıl

Tansu Çiller,bir konuşmasında Yozgat'a bağlı Boğazlayan kaymakamı Kemal Bey'i danışmanlarının tavsiyesiyle tarihten bir örnek olarak kullanmak isterken,"Boğazlanan kaymakam Kemal Bey" diyeli 13 yıl

Ahmet Hamdi Uçarok isimli bir işadamının düzenlediği "161 parça tencere seti alana 300 metrekare arsa bedava" kampanyasına yaklaşık 10000 kişi katılalı tam 15 yıl olmuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com