Halam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
HalamBu olay yaza girerken haziran aylarında başımızdan geçti Halam çok temiz kalpli ve çok iyi huylu oldugu için iyi saatteler hep onu rahatsız ederdi Halamın neredeyse 35-40 senelik anne yadigarı güzel bir evi var 1998 de halam annesini kaybetti Zaten babasıda avusturyada yasıor Halamda dul bir kadın ve evde kızıyla yasıor Neyse ben olaya geçeyim halam saat 3 te duşa girdi Duşu aldı cıktı içeri geldi halamın suratı acayip derecede asıktı ve içinden acayip acayip şeyler sölüyordu Bize çok kötü bakıyordu sanki o duşa girmeden önceki kadın duştan sonraki kadın değildi Tabi biz ablamla durumu fark ettik yani halamın kızıyla zaten ablamla ben korkudan ne yapacagımızı sasırdık ablam hemen halama dualar okumaya basladı arka arkaya bildiği bütün duaları okuyodu bende hemen mahalleden bazı komsuları çagırdım Sonra mahallemizde bir hoca kadın vardı oda gldi ve halama okumaya basladı halam düzelmeye basladı Hem halam hemde biz saskınlıgımızı üzerimizden atamadık Hoca kadının söyledigine göre halam 12 den sonra sıcak suyla dus aldıgı için iyi saatte olsun onu ele geçirmiş yani içine girmiş O günden önce ve sonra böyle esrarengiz olaylar sık sık oluyordu Bu tür olaylara sakın inanmamazlık yapıp dalga geçmeyin çünkü böyle olaylar var allah muhafaza sizede musallat olabilir!!!(alıntı) |
|
|
|