Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
türkiyem

Türkiyem :(

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiyem :(

* kapalı spor salonları KAPALI oldukları için savcılarca KAPATMA DAVASI açılacakmış

* tamamı KAPALI tribünlü stad yapımına KAPALI olduğu için dava açılacakmış

*Türkiye endonezya olmaktan korkuyor ama, diğer yandan endonezyalılarda türkiye olmaktan korkar hale gelmişler

* iranın baskılı rejimine karşı çıkanlar KAPALI insanlarımızı okutmayanları ve kamuda çalışmalarına izin vermeyenleri onlara baskı yapanları görmüyorlar

*made öyle ise neden KAPALI annelerimizin evlatları askerede gitmesin madem ki bu ülkede ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar evlatlarını da askere almasınlar

* ilkokulda ilk öğretilen ATATÜRK sözlerinden biride "EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR" lafı icraata gelince "EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ YARGININDIR" oluyor nerde ATATÜRK sevgisi, nerde DEMOKRASİ, nerde, nerde

BURAYA İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM
SİZLERİNDE EKLEMENİZİ İSTİYORUM DESTEKLERİNİ İSTİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com