|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duvar, hititlerin, mö2000, yazısı, yılındaki |
![]() |
Hititlerin M.Ö.2000 Yılındaki Duvar Yazısı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hititlerin M.Ö.2000 Yılındaki Duvar Yazısı...Tanrım, Beni yavaşlat ![]() Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir ![]() ![]() ![]() Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele ![]() ![]() ![]() Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükunetini ver ![]() Sinirlerim ve kaşlarımdaki gerginliği, belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür ![]() Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol ![]() ![]() ![]() Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret; bir çiceğe bakmak için yavaşlamayı, güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı, güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı, balık avlayabilmeyi, hülyalara dalabilmeyi ögret ![]() ![]() ![]() Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat ![]() Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini , yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler oldugunu bileyim ![]() ![]() ![]() Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla ![]() Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır ![]() ![]() ![]() Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı değerlerine doğru göndermeme yardım et ![]() Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha sağlıklı olarak yükseleyim ![]() Ve hepsinden önemlisi ![]() ![]() ![]() Tanrım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR, İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve Beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak DOSTLAR ver ![]() ![]() ![]() alintidir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|