Kimsin Sen Kim...? Kim? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kimsin Sen Kim...? Kim?![]() Sevemez Kimse beni ![]() ![]() Sevmiyor ki zaten![]() ![]() Yüreğim kapalı kapılar ardında,Yaralı ve bir bekleyiş içinde![]() Severek,Yüreğimde bir sevgi büyüterek iyileştiriyorum yaramı![]() ![]() Kendimi hem yaralıyor,hem de iyileştiriyorum![]() Yani Kalbimin hem hastası hem de İlacıyım![]() ![]() Ne acı bir çelişki![]() ![]() ![]() Biliyor musun Yüreğimden gelen sesler sana ait ![]() ![]() Hepsi sana ait![]() ![]() Nerden bileceksin ki![]() ![]() Hiç bakmadın ki gözlerime![]() ![]() Bir kez olsun sevmeyi denemedin ki![]() ![]() Oysa bir baksan göreceksin Gördüğüm bütün yüzlerde seni arayan gözlerimi![]() ![]() Sana hasret,İçimde saklı tuttuğum sevgimi![]() ![]() Seni Seviyorum ama saklı![]() ![]() Seni Seviyorum ama yasaklı![]() ![]() ![]() Ne garip bir çelişki![]() ![]() ![]() "Yalnız Kadın"rolünü oynuyorum şimdi ![]() ![]() Ruhum işkence çekiyor,sensiz sabahlarda![]() ![]() Yüreğime bir gelsen,Bir sevsen beni![]() ![]() Ne role gerek kalacaktı,ne de işkencelere![]() ![]() Hiç ama hiç mi sevmeyeceksin beni![]() ![]() Belki de gönlünde bana bir yer var![]() Seviyorsun beni Ama biliyorum![]() ![]() Sen de beni Sevmiyorsun![]() ![]() ![]() Sevmedin![]() ![]() Sevmeyeceksin![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum Kimse Kimse Sevemez beni ![]() ![]() ![]() Zaten yüreğimin gözü yaşlı![]() kimseyi kabul edemez ki![]() ![]() Gelmiyor,Sevmiyor işte![]() ![]() ![]() Ben istesemde gelmiyor,sevmiyor ki![]() ![]() Ve bir gerçek düştü aklıma"İnsan bir çok kişiyi sever ama;yalnız bir yüreği kalbinin tahtına oturtur ![]() yalnız biri yaşar kalbinde![]() ![]() ![]() ebediyete kadar![]() ![]() "Ben kimi sevdim??? Kim beni sevdi de gönlümün gözü yaşlı ![]() ![]() Ben kimi sevdim,Kim beni sevdi de gönlümün tahtına bana bunları yaşatan sahip oldu![]() ![]() Beni çelişkiler içinde bırakan,Gündüzümü gecesine katan,Gördüğüm bütün yüzlerde aradığım,Gönlümün Sultanı,Gönül tahtımın Sahibi Benimsediğim,Varlığını bilip yokluğuyla savaştığım ADINI KOYAMIYORUM![]() ![]() BU YAŞADIKLARIMIN VE YAŞATANIN![]() ![]() ![]() Nur-u Afra ![]() ![]() ![]()
|