Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bacaklı, pençeli, tek, yılan

Pençeli Tek Bacaklı Yılan

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pençeli Tek Bacaklı Yılan

Çin'de pençeli bacağı olan bir yılan bulundu Pençesiyle duvara tırmanan yılan görenleri şaşkına çeviriyor
66 yaşındaki Duan Kiongşiu sürüngeni gece yarısında pençesiyle yatak odasının duvarında tırmanırken bulduğunu söyledi
Çin’in güneybatısındaki Suining kentinde yaşayan bayan Duan, “Uyandım ve tuhaf bir tırmalama sesi duydum Lambayı yaktım ve bu canavarı pençesiyle duvara tırmanırken gördüm,” dedi
Bayan Duan çok korktuğunu bir ayakkabı kaparak yılana vurup öldürdüğünü daha sonra da ölüsünü bir şişe içindeki alkole koyarak muhafaza ettiğini söyledi
32 santimetre boyunda ve küçük bir parmak kalınlığında olan yılan şimdi Çin’in Batı Normal Üniversitesi’ndeki Hayat Bilimleri Bölümü tarafından incelemeye alındı
Yılan uzmanı olan Long Shuai, “Bu gerçekten şok edici ama otopsi etmeden önce bunun neden olduğunu bilemeyiz” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com