|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çağırma, ruh, seansı, sırasında, yaşanılanlar |
![]() |
Ruh Çağırma Seansı Sırasında Yaşanılanlar!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruh Çağırma Seansı Sırasında Yaşanılanlar!!aslında ben hep bu tip şeylerle dalga geçen inanmak istemeyen bir insan olmustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlarım la birlikte macera olsun diye filimlerdeki gibi ruh çagırmak istemiştik yine ben her zamanki gibi inanmayan tavırlarımla oglum cagıracaz da ne yapacaz sayısa loto sonuclarınımı soracaz dedim arkadaşım ismail baba sen inanmaya bilirsin ama sakın dalga gecme diye beni uyardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuvaletin kapısı birden sıkısırmıs gibi catırdamaya basladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kapı calmaya basladı komsular gelmişti yeşimi hemen yerden kaldırdık banyoya götürdük duyguyuda diyer odaya ben götürdüm caner kapıyı actı duygu bana sarılarak bu oda da olabilir ben cıkmak istiyorum lütfen yalcın o bu odada olabir diye aglamaya basladı bende korkuyordum hemen cep telefonumu cıkardım betül abla diye bir komsumuz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynada garipbir yazı vardı hiç böyle harfler görmemiştim biraz daha dikkatli bakmak için ayaga kaltım tam o sırada sanki aynadan bir yansıma geçti irkilerek geri çekildim hemen yeşimi kaldırdım arkadaşlara bu evden cıkıyoruz dedim herkez toparlandı ![]() ![]() ![]() sanki saglık görevlilerin hemen arkasında simsiyah bir karartı gördüm ve bayılmısım tekrar sonra bir aglama sesi ile hastanede ayıldım yanımda aglayan annemdi beni özel bi odada yatırmıslardı annemin yanında komser oldugunu ögrendigim ahmet bey isimli güler yüzlü bir adam vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devamı için bekleyin arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|