Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağırma, ruh, seansı, sırasında, yaşanılanlar

Ruh Çağırma Seansı Sırasında Yaşanılanlar!!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruh Çağırma Seansı Sırasında Yaşanılanlar!!

aslında ben hep bu tip şeylerle dalga geçen inanmak istemeyen bir insan olmustumçarpılmak,kırize girmek ve şuursuzca sag sola saldırmak hep bana şaka gibi gelmiştiTaki bu tip şeyler beni buluncaya kadar

arkadaşlarım la birlikte macera olsun diye filimlerdeki gibi ruh çagırmak istemiştik yine ben her zamanki gibi inanmayan tavırlarımla oglum cagıracaz da ne yapacaz sayısa loto sonuclarınımı soracaz dedim arkadaşım ismail baba sen inanmaya bilirsin ama sakın dalga gecme diye beni uyardıBende Tamam ama cabuk olalımKız arkadaşımla bulusacagım diye yine cittiyetsizligimi ortaya koymustumsonra dördümüz aptes aldık(burada yapılan hareketleri ve yapılan duayı yazmıyacam arkadaşlar sakın sormayın) bir sehpanın başına oturdukyanımızda canerin kız arkadası yeşim ve duygu diye bir kız daha vardıOnlar sadece seyretmek istediler karışmadılar İsmail arkadaşım arkadaşlar dördümüz işaret parmaklarımızı fincanın üstüne koyalım ve benim yaptıgım gibi şu duaları okuyun dediherkez ciddiydi ben hala işin gırgırındaydımGülmeye basladım herkez bana dogru dönüp yapma be yalçın birgünde ciddi ol dediler tamam dedim bende dualar okuyordumAma hala kendimi gülmekten alı koyamıyordumSonra dualar bitince arkadaşım ismail ey ruh geldinmi dediGeldiysen fincanı oynat Benim içimde yine muziplik yapma vardıHerkez fincanın hareketini beklerken ben yavasca parmagımla fincanı ittimo an herkez dona kaldıkormuslardıTamam arkadaşlar ben yaptım diyince herkez oglum manyaksın bir daha yapma dediler üf tamam ben gidiyorum dedim sonra ayakalktım herkez baba ya gelmişse dediler özgür ya gel otur lütfen bir daha deneyelim dediTamam dedim ama sadece etrafıma baktım duyguyu göstererek şu kızın hatrına otururum dedim yine yapacagımı yapmıştımbu yazılardan da anlaşılacagı gibi ben hep patavatsız ve bazen çekilmez olan bi insandımHerkez güldü ama duygu bozulmustuHiç birşey demediNeyse oturdum yine parmaklarımızı fincanın üzerine koyduk içimden bişey kötü şeyler olacak diye uyarıyordu hala hala dedim sonra ya arkadaşlar bence yapmasak dedimOnlar oglu daha demin yapmadıgın halt kalmadıNe oldu şimdi dediler ya bilmiyorum ama sanki kötü bişey olacak dedimSonra beni aşaglıyan bir sesle duygu lafa karıstı oooo yalcın bey korktunuzmu dediSinirlenmiştim ya tamam hadi yeniden deniyelim dedim parmaklarımızı fincanın üzerine tekrar koyduk içimdeki korku ve endişe artmaya basladıAma caktırmıyordumSonra herkez duayı bitirince arkadaşım ismail yine sordu ey ruh geldiysen fincanı oynat dedihiç kimsede cıt yoktuBendeki korku gitmişti ama garip bi heycan vardıÖyle bi 5 dakika fincana parmagımızı koymustuk ben yine sıkılmıstım ya arkadaslar bu gelmiyor her halde otobüs bulamadı dedimVE birden parmagımı cektimHerkez bana ne yaptın baba yine bozdun dediler parmaklarını cektiler üf tama gittim ben diye aya kaltıgım anda fincan bana dogru hareket ettihepimiz dona kaldık aman allahım dedim ismaile bakarak baba geldimi yoksa dedimkimsede cıt yoktu hepimiz sehpanın basına oturup öylece fincana bakakaldık sonra tekrar geldiysen fincanı oynat dedik ve yine fincan benim bulundugum tarafa dogru kaydıBen ya kanka bu niye bana dogru hareket ediyor diye ismaile sordumSonra hepimiz ismaile bakarak baba geldiHadi şimdi yolla dedik oda tamam ama hepiniz yine oturmalısınız dedisonra dualar okudu sonra biz bişeyler dedi tamam gitti dediBen ismaile dönüp ya harbiden eminmisin ya gitmediyse dedimO ısrarla gittigini söyledineyse dedik hepimiz hala olayın şoku içindeydik koltuklara oturduk öylece fincana bakıyorduk ya ismail gittigine eminmisin dedi caner ben yerimden kalktım fincanın başına gittimBaba ben fincanı kaldıracam dedimSence kaldırayımmı ismail dedimSen bilirsin dedi fincanı tuttum ve birden kaldırdım o anda lambalar yanıp söndüBanyonun kapısı şiddetlice kapandıya ismail bu ne kardeşim dedim herkez şoktaydıBen yerimden dogruldum ben bi tuvalete gidiyorum diye ismaile işaret caktımBana cabuk gel he bide aptesli gel dedibanyoya girdim etrafıma bakındım elimi yüzümü yıkadımöylece aynaya bakarken arkamdan sanki bir karatının geçtigini gördüm sonra

tuvaletin kapısı birden sıkısırmıs gibi catırdamaya basladı hızla kapıya yöneldimacmaya calıstımacılmadısonra acık bıraktıgım muslugun yavaşca kapanmaya basladıgını gördümkorkudan surumu yitirecektimo an bagırmısım arkadaslar zor bela kapıyı actılar ne oldu söylesene ne gördün dediler ben hala olayın soku içersindeydim baba ne yaptık biz ismail bişiy getirdik biz öyle holde konusurken önümüzdeki yatak odasının kapısı yavasca aralanır gibi oldugunu gördük hiç birimizde ses yok sonra birden kapandıbizim önceden oturdugumuz kapı acıldı ben selime dogru dönerek orda bizden biri varmı dedim o yeşim ve duygu var dedihemen ayaga kalktık odaya dogru yöneldik birden kapı yüzümüze kapandıben acma kolunu tuttugumda kapının acma kolunun buz gibi oldugunu hissettimsonra yesimin cıglıgını duyduk caner odada bişiy var caner yardım et diye bagırı yordu kapı acılmıyordu ben kıralım dedim yesim ve duygu hıckırıklar içinde aglıyordusonra birden yesim cok korkunc bi cıglık attı caner kendini kaybetmişti baba kır su kapıyı ben bi tekme ile kapıyı kırdım yesim yerde yatıyordu üstü bası yırtılmış sanki tecavüze ugramıs gibi idi ismail ii ce paniklemisti herkez ne yapacagını bilmiyordu duygu soka girmişti ve sonra

kapı calmaya basladı komsular gelmişti yeşimi hemen yerden kaldırdık banyoya götürdük duyguyuda diyer odaya ben götürdüm caner kapıyı actı duygu bana sarılarak bu oda da olabilir ben cıkmak istiyorum lütfen yalcın o bu odada olabir diye aglamaya basladı bende korkuyordum hemen cep telefonumu cıkardım betül abla diye bir komsumuz vardıonu aradım abla yardıma ihtiyacımız var sen bazen komsular la ruh felan cagrırsın bizde yaptık ama kötü seyler oldu abla lütfen gelirmisin dedim kücüklügümden beri anne yarısı gibi sevmişimdir betül ablayı kırmadı beni tamam gelirim dedi namazınzda niyazında biriydiama bide bu tip seylerle ugrasmasa (burda sebebini söylemek istemiyorum)bize ben gelene kadar evden cıkın dedikomsuları zor bela gönderdi ismail ben hemen arkadaslar evden cıkmamız lazım dedim ismail delirdinmi cıkarsak maf oluruz bu arada yesim nerde dedim bana banyoda dediler yarım saattir orda aman allahım niye yanlız bıraktınız kızı diyip hep birlikte banyoya girdik yeşim kirizin eşiginde gibiydi ve caner bana tecavüz etti caner niye izin verdin diye sag sola vurmaya basladı yesim bende caner bu böyle olmuyacak hastaneye gitmemiz lazım ismail delirdinmi sen ne diyecez doktora bizmi tecavüz ettik diyecez dedi cıkmazdaydık ben ismaile kolonya bul dedim kolonya getirdiben ellerini ovarken caner elini yüzünü siliyordu yesimin diyer arkadaslar dısardan bakıyorlardısonra yesim birden geri geri gitmeye basladı garip garip sesler söylüyordu dili tutulmus gibi duvara sırtını verdi yere dogru cömelirken hala bi noktaya bakıyordu ben canere kirize giriyor kız dedim bizde onla cömeldik caner yesim kendine gel kendine gel bebeyim diye bagrıyordu yesim donmus gibi bir noktaya bakıyordu arkamıza dogru bakıyordu dönmeye korkuyordum bişeymi vardı acaba yeşim bana dogru bakarak bakmamı istedi birden geriye döndüm aman allahım bu ne

aynada garipbir yazı vardı hiç böyle harfler görmemiştim biraz daha dikkatli bakmak için ayaga kaltım tam o sırada sanki aynadan bir yansıma geçti irkilerek geri çekildim hemen yeşimi kaldırdım arkadaşlara bu evden cıkıyoruz dedim herkez toparlandıDış kapıya geldigimizde kapının çatırdıyarak sıkıştıgını hepimiz hissettik mutlak çıkmamız lazımdı ismail arkadaşlar hepimiz dua okuyalım dedi okumaya başladık biz okudukca mutfak dolap kapakları acılıp kapanıyor ışıklar yanıp sönüyordu hepimiz şok geçirmek üzereydik sonra duanın sonunda hep birlikte amin diyince sesler kesildi ben ismaile bize kuran lazım dedim canerle birlikte hızlıca oturma odasına gidip kuranı aldılar kapıya yanaştık biz kuranı kapıya yaklaştırdıgımızda hepimizin duyabileceği seste nefes alışveriş sesi duyduk sonra ben yavaşca kapıya kafamı yasladım sanki kapının arkasında bişey vardı ve kapıyı tutuyorduismail e bana yavaşca kuranı verdedim kapıdan suratımı daha çekmemiştim korkunun verdiği heycanla bu varlıgı anlamaya calısıyordum tam kuranı tutacaktımki bişey beni bogazımdan kavradı nefesim kesiliyordu ayaklarım yerden kesilmişti kapının arkasından bir güç beni boguyordu ismail le kuranı yaklaştır dedigimde gözlerim kararmıştı ismail hızla kuranı kapıya deydirince ben bayılmışım tek hatırlıya bildigim bi ambulansın içinde hastaneye gittigimizdi etrafımda saglık görevlileri ayılıyor ayılıyor diyorlardı gözlerimi açamıyordumhafif araladıgımda

sanki saglık görevlilerin hemen arkasında simsiyah bir karartı gördüm ve bayılmısım tekrar sonra bir aglama sesi ile hastanede ayıldım yanımda aglayan annemdi beni özel bi odada yatırmıslardı annemin yanında komser oldugunu ögrendigim ahmet bey isimli güler yüzlü bir adam vardıbana kendini nasıl hissediyorsun diye sordu bende iyi efendim dedimBana yalçın o gün neler oldu diye sorduBana inancagını sanmıyordumAma yinede söyliyeyim dedimAnneme anne dışarı çıka bilirmisin dedim annem önce çıkmak istemedi komser ahmet bey bayan biraz çıkabilirmisiniz diyince annem tamam dedi annem çıkınca ben olan biten her seyi anlattımkomser ahmet bey beni dikkatlice dinledi sonra tamam evlat bizde küçükken bu tip seylerden yaptık ama böyle sonuclanmadıAma komser bey dün herkez buna sahit oldu diyince komser ahmet bey ayağa kalktıBak evlat dün dediğin şey dün olmadı sen 4 gündür şuursuz yatıyorsun herkezin ifadesini aldık bir sen kalmıştın bide yaptıgınız çok terbiyesizlik yeşim erkek arkadaşı tarafından resmen tecavüze ugramış sizde bu yüzden hapse girebilirsiniz ama yaş hatti yüzünden sadece caner girebilir dediği anda şok gecirdim ya anlamıyormusun biz bişey yapmadık o gelen garip şey yaptı dediğim anda evlat beni böyle öcü saçmaları ile korkutamazsın dedi ve odadaki banyonun aynasını getirdi elinde aynayı tutarken başladı konuşmaya siz önce içki alemi yaptınız sonra dedi sonra arkadaşlarından biri cebinden ot cıkardı hepiniz içtiniz sonra caner yeşimi yatak odasına çekerek tecavüz ettiSöyle kokain mi içtiniz Dedigi anda ya beni dinlemiyorsun sen biz yapmadık biz yapmadık diye bagırmaya basladımO anda odaya annem girdi komser ahmet bayan dısarı çıkın bi dedi annem tekrar çıktıBak evlat olay aynen öyle gelişti arkadaşlarında aynen dogruladıDedigi anda seni orogu cık dışarıya diye bagırdımbeni suratımdan tuttu sendeki bu morluklar olmasa senide tecavüzden içeri atmak bana zevk verirdi evlat ama anlatılanlara göre sen canerle bogusmusun o senden güclü oldugu için seni devirmiş ve bogmaya kalkmış öyle olmadı neden anlamak istemiyorsun dedigim anda peki bu iz ne dedi aynayı bana dogrultu aynada kendime bakınca bogazımın resmen simsiyah olmus oldugunu gördüm bak ve kendin gör dedi ahmet komser bu bizim için delildir ve dedi ve ayaga kaltı kapıya dogru yöneldi yeşim akıl hastanesinde diyip dısarı cıktı şok olmustum bagırmaya basladım çıldırmıştım adeta annem ve hemsireler gelip beni tuttular doktor gelip bana igne yaptı ve yine bayılmısım uyandıgımda havanın kararmıs oldugunu gördüm odam loş ışıklı idi düsünmeye basladım inanamıyordum olanlara arkadasım haksız yere hapse girecekti sonra yine aynı sesi duydum biri kapının önünde hırıltılı bi şekilde nefes alıyordusonra sol tarafımda duran hasta elbiselerinin kondugu dolap kapagı yavaşca aralandı korkmaya başlamıstım yine oluyordu hemen dua etmeye basladım sonra hırıltı artmaya basladı sonra kapı kolunun yavasca aşagıya indigini gördüm aman allahım geliyordu odam sogumaya baslamıstı ben hemen hemsire cagırma butonuna bastım sonra kapı birden açıldı

devamı için bekleyin arkadaşlaryazı çok uzun ve hikayeyi yaşayan birisi anlatıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com