![]() |
Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..Bu anketi nette buldum ve sizinle paylaşmak istedim lütfen cvplarınızı açıkca belirtelim ![]() ![]() ![]() Bu test, ahlaki degerlerinizin ne kadar kuvvetli oldugunu ölçmek için hazirlanmıştır ![]() yavaş gidin ![]() insanliginizi olçmüş olacaksiniz ![]() bu soru hayati bir soru ![]() Hadı bakalım başlıyoruz ![]() ![]() ![]() Florida'dasiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her taraf sular altinda, korkunç bir sel baskını olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bu korkunc afetin tam ortasindasiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Durum neredeyse umutsuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve siz de iyi fotograflar cekmeye ugrasiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Çevrenizde insanlar, evler sularin içinde kaybolup gidiyor ![]() ![]() ![]() Doğa amansızca saldırıyor ![]() ![]() Ve herşeyi yikip yok ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Birdenbire kamyonet kullanan bir adam görüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çamurlara gömülmeden, sulara kapılmadan ilerleyebilmek icin canla başla mucadele ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklasiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam onemli birisi gibi gorunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Birdenbire taniyorsunuz onu, bu adam George W ![]() Ayni anda da sularin onu yutmak uzere oldugunu farkediyorsunuz ![]() ![]() ![]() sonsuza dek ![]() ![]() ![]() İki seçeneginiz var: onun hayatını kurtarabilirsiniz ya da size kesinlikle Pulitzer odulu kazandıracak bir fotograf çekebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyadaki en etkin adamlardan birisinin ölümünün fotoğrafı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve işte sorunuz(dürüst olun) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
detay
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..candır kurtarırdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..insandır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aisha
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..ben tıpta okuyorum bize okulda can kurtarırken ayrım yapmamamız gerektiğini söylüyolar nette okuyunca belki bırakırım ne hali varsa görsün deriz ama gerçekten öyle bişey olduğunda ben kurtarmaya çalışırım zaten daha sonra bush onu kurtardığımı tüm dünyaya duyurur pulitzer olmasa da başka bi ödül kesin alırım:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
melis123
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE ONU ÖYLECE BIRAKIRIM NE HALİ VARSA GÖRSÜN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..hayatdır bu insanlar ne kadar kötü veya iyi olsada yaşamayı bence hakediyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..Emperyalist nedenler uğruna sadece Irak'a saldırıp onlrca sivilin ölmesine neden olmasını göz önünde bulundurur ölmesini büyük bir zevkle beklerdim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
vili
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..dogruyu sölemek gerekirse ilk tercih aklımın ucundan bile geçmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok mu insanfsıca oldu ne??? ama içimden geelen buydu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Siz Olsaydınız Ne Yapardınız? Önemli !!..busha yardım etmem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|