Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilemioruum, buraya, ilginç, komik, koydum, üzücümü

Bilemioruum Komik Mi İlginç Mi Yoksa Üzücümü Ben Buraya Koydum

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilemioruum Komik Mi İlginç Mi Yoksa Üzücümü Ben Buraya Koydum

Ben evlenmeyi planlar iken

Bundan iki sene önce, sevdiğim kadın ile bir bara gittik Fazla bara gitmeyi sevmem ama arkadaşım fazla ısrar edince kıramadım

İçki muhabbet falan derken zaman oldukça iyi geçiyordu Birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız için laf lafı açıyor, mutluluktan uçuyorduk Birden gözüm arka masaya takıldı Gözü üzerimde olan bir kız, sürekli bana bakıyordu Gerçekten çok güzel bir kızdı Yani tarife gerek yok erkekler bilir Kız sürekli bana bakıyordu Önceleri gözümü kaydırmaya çalıştım Fakat olacak gibi değildi, kız ısrarla gözleri ile beni yemeye başlamış, nerdeyse aç karnına yenen tatlı gibi beni yemeye niyetliydi

Daha fazla dayanamadım, içki alma bahanesiyle kalktım ve onun masasının önünden geçtim O da kalktı ve arkamdan bara geldi Tam yanımda bitiverdi birden Kafamı çevirdim "Afedersiniz sizi tanıyor muyum?" dedim "Hayır" dedi "Ama çok yakında tanıyacaksınız" Şaşkındım "Nasıl yani?" dedim Elime bir kağıt sıkıştırdı Kağıtta "Yarın saat 13:00'de Taksim'deki McDonalds'in önünde ol" yazılı idi Şok geçiriyordum, imkansız bu rüya galiba diye düşünürken, kağıdı katlayıp cebime koydum İçkileri aldım masaya döndüm, o kız karşıdaki masada değildi gitmişti Arkadaşım "Neyin var? Biraz tuhaf gibisin" dedi "Yok,yok iyiyim" dedim Ama biraz daha şaşırmıştım Çünkü ilk defa arkadaşım olan kız lafı uzatmamıştı, ilk defa neden geciktin dememişti ve ilk defa ben gittiğimde arkamdan bakmamıştı

Neyse, ertesi gün halen kızın büyüsü içinde olduğumdan kağıttaki yere gittim Kız orada beni bekliyordu (Hayret bir şey, ilk defa bir kızın, erkekten önce randevuya geldiğini gördüm) O kız ile o gün hızlı bir şekilde sıkı fıkı olduk Benimle çok ilgiliydi (İlk defa manken gibi güzel bir kız benimle bu kadar ilgileniyordu) Lafı daha fazla uzatmayayım, o gün o kızla beraber olduk (Çok güzeldi!)

Ertesi gün bir telefon geldi Telefondaki kız arkadaşım idi Benden nefret ettiğini, benim çok aşağılık biri olduğumu söylüyordu O kız, onun ayarladığı biri imiş Bana plan yapmışlar, benim sevgilime olan sadakatimi ölçmek istemiş Kütt! diye telefonu suratıma kapattı İkinci büyük şoka girdim, evlenmek üzere olduğum, çok sevdiğim kız uçup gitmişti Ondan sonra bir daha onu ikna edemedim ve evlenemedim

Şimdi bunu neden yazıyorum Erkekler aman dikkat edin İlk defa olan her şeyden şüphelenin Bayanlar siz de anlayın artık, bu erkeklerin doğasında var, bizi Tanrı böyle yaratmış Öyle olmasaydı yasak elmayı yer miydik hiç?

Valla ben okurken üzüldüüm sevdiin bi kızz uçuyoo

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com