Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilencinin, günde, parası, sayılabildi

Dilencinin Parası 3 Günde Sayılabildi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilencinin Parası 3 Günde Sayılabildi

Dilencinin parası 3 günde sayılabildi

Topladığı paraları bir bankaya getirip yatırmak isteyen dilencinin paralarını saymak uzun zaman aldı
Dilencinin paraları tam 91 kiloydu ve 3 günde sayılabildi

Hindistan'ın Kalküta kentinde bir banka, hesap açtırmak isteyen dilencinin getirdiği madeni paraları üç günde sayabildi Laxmi Das adlı dilenci kadın, 91 kilogram gelen paraları, çocuk felci olduktan sonra, 40 yıldır biriktirdiğini söyledi

16 yaşında dilenmeye başlayan Das, "Bu paraları dilenemeyeceğim günler için sakladım Bir gün yaşlanacağımı ve hastalıklara kalacağımı biliyordum, dolayısıyla ihtiyatlı davrandım" dedi

Bankanın Müdürü de Das'ın insanları tasarruf yapmaya teşvik edebileceğini ve örnek olabileceğini belirtti kadın,Müdür Das'ın az kazanılsa da para biriktirilebileceğini gösterdiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com