![]() |
Aponun Gizli İfadesi Forumturka Farkıyla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aponun Gizli İfadesi Forumturka Farkıyla"GİZLİ" T ![]() İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ANKARA TERÖRİSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN'IN 16-21 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA ALINAN İFADESİNE İLİŞKİN TUTANAK (İfade tutanağı Teröristbaşı A ![]() tarafından imzalanmıştır) "GİZLİ" sf 39 2) Sanatçılar Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan, Şahturna (bana Med TV'ye çıkmak istediğini ve yardımcı olması yolunda mektup yazmıştı) bu sanatçılar programlara ücret almaksızın Med TV ve diğer etkinliklere katılarak örgüte katkı sağladılar ![]() 3) Zengin iş adamları Tatlıses Turizmin İstanbul bağlantılı ve gönüllü yardımlarını gördük ![]() Toprak Holding (Halis Toprak)'in parasal yardımlarını zaman zaman gördük ![]() Batman'da petrol sendikaları iyi dosttur ![]() ![]() Antalya'da da geniş yatırımlara giren Ceylan Holdingin birçok yardım ve katkılarını gördük ![]() 4) Eğitimciler Haluk Gerger bizi yani örgütü yazılarıyla desteklemektedir ![]() Doğu Ergil örgütü yazılarıyla ve bize yaklaşımlarıyla desteklemektedir ![]() 5) Medya Grubu Yeni Ülke, Özgür Gündem gibi gazeteler istediğim çizgide olmasalar da destekleri fazladır ![]() En son görüştüğüm Tayfun Talipoğlu bana dosttu ![]() ![]() Ben Mehmet Ali Birand'ın yaklaşımlarını çok olumlu buluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 1991'de Güneri Civaoğlu, Ramazan Öztürk ile yanıma geldi ![]() ![]() İsmet İmset yanıma geldi ![]() ![]() ![]() ![]() sf 40 Hasan Cemal yanıma geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1993 sürecinde Cengiz Çandar, İsmet İmset, M ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|