![]() |
Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)artık korkunç hikayeler paylaşılmıyor dedim bu işe bir el atayım Kanlı bir saatin hüznü [#4525] Heyecanla sahibi olan ufak çocuğa doğru koştu Pufy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmüş annesini hala emmeye çalışırken tanışmıştı sahibi olan ufak çocukla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tombiş vücudunu minik ayakları zor taşır, ufak çocuğun arkasından koşarken çoğu zaman hemen yorulur, beni de bekle anlamında "Hev Hev" diye kendini ifade ederdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri hava biraz serin olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler hızla geçiyor, her gün Pufy yeni bir şeyler öğreniyor, her gün ufak çocuğa daha çok bağlanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Haydi Pufy, saatimi getir" yine büyük bir heyecanla koştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Demek bahçeme pislersin ha!!!" acıdan ne söylediğini anlayamamıştı bu büyük insanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kürek bir kez daha kalktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kürek indi ![]() ![]() ![]() Yaşam bitti ![]() ![]() ![]() Pufy' den arda kalan, minicik ağzından bırakmadığı kanlı bir saatti ![]() ![]() ![]() ***************** bir gece arkadaşlarla bizim evde toplandık cin çağıralım diye fakat ben inanmıyordum ve ne yazık ki sürekli cinlerle dalga geçiyordum bazen öyle laflar söylüyordum ki arkadaşlar beni uyarıyordu cini çagırdık ve aniden fincan hareket etmeye başladı herkes çok korkmuştu bense hala cinle dalga geçiyordum dalga geçerce sorular soruyordum ve ne olduysa ondan sonra oldu bana gerçek oldugunu kanıtla dedim arkadaşlarım çok kormuştu tam sesizlik olmuştu ki bi anda agzımda korkunç bi açcı hissettim ne oldugunu anlıyamamıştım bişey nefes almamı engelliyordu 1 dakikaya yakın öyle kaldım ağlıyordum yüzümün bazı yerleri yanıyordu çok korkmuştum dua etmek aklıma geldi ve fatiha suresini okumaya başladım bu seferde arkamdan bişeylerle vuruluyor gibiydi artık cinlerin olduguna inanmıştım hiçbişeyden korkmayan ben şimdi titriyordum kaçıcak yer arıyordum ben dua ettikce vuruyorlardı bu sırada gözlerim arkadaşlarımı aradı yardım istiyecektim fakat onlar bayılmıştı bi anda herşey bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ******************* Bu olay Bursa'da olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************** *Bu olay kütahyanın gediz ilcesinde olmustur ![]() Bir gün üniversiteli beş kız cin çağırmaya karar verirler çağırmak için hazırlıklar tamamdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******************** Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk başta inanmadım "sen kimsin?" diye sordum bana"kaza yerinden arıyorum"dedi gözlerim den yaşlar süzülür gibi oldu içime serin sular boşaldı ve ayaklarım titremeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************* Ben emirhan 14 yaşımdayım bursada yaşıyorum bu olay bu yıl yazlıktayken başıma geldi arkadaşlarımla geziyoruk bir ağacın altında dinlenmeye karar verdik ağaçta bir bez vardı üzerinde anlamadığımız şekiller vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)öncelikle merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************************* Benim adım eren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meğersem o namussuz herifler abime 1 hafta boyunca işkence etmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************** 7 YAŞINDAYDIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ Ben cok küçüktüm ve gecenin yarısı bir yaslı adam geldi ve bana bir mektup bıraktı tabi kimse bana inanmadi hatta mektupu bile bakmadılar küçük bir çocuğum ya oyun oynuyorum falan sandılar bende önemli degildir diye çöpe attım mektupu aradan yillar gecti ve bir gün bu mektupu bodrumda buldum ve bunun önce bir şaka falan olduğunu sandım çünkü mümkün degil boyle birsey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************** Bir gece babam evi aradı ve bu gece gelemeyeceğini işinin cıktıgını ve bızım yatmamızı soyledı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)Alttaki yazı Kalp hastaları, Çocuklar ve Yaşlılar için değildir !!! 1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor ![]() -Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() OLAY-3=> Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler ![]() -Su ve yemek ihtiyacım yok ![]() ![]() OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş ![]() OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış ![]() ![]() Bu ve bunun gibi onlarca olay anlatıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ Korkmaya ihtiyacı vardı ![]() suyunu içmiş ve uyumuştu ![]() Artık filmler yetmiyor, insan yiyen böcekler, dinozorlar, vampirler, uzay yaratıkları ve zombiler heyecanlandırmıyordu onu ![]() Mısırını yerken perdeden pençeler fırlıyor, gazozunu içerken kan fışkırıyordu ![]() Zarar vermeyen korku, ne gÜzel korkuydu ![]() İşte emniyet içinde koltuğunda oturuyordu ![]() Birazdan film bitecek, sinema, kalabalığı damperli bir kamyon gibi caddeye boşaltacaktı ![]() için para ödüyordu sinemalara ![]() Korkmaya ihtiyacı vardı ![]() Yeni açılan bir lunaparktan sözetmişlerdi ![]() Korku tüneli müthişmiş ![]() Bayılanlar oluyormuş heyecandan ![]() Abartıyorlardır, dedi kendi kendine ![]() Seyrettiği filmlerdeki en korkunç sahneler bile kılını kıpırdatmıyordu ![]() Alışkanlığın elleri boğuyordu heyecanını ![]() Yine de denemeye değerdi ![]() Yemeğini yemiş, suyunu içmiş ve uyumuştu ![]() Korkmaya ihtiyacı vardı ![]() Lunapark rengarenk ışıklarıyla şehrin ortasında devasa bir gecelambası gibi yanıyordu ![]() zarlarını titreten müziğin eşliğinde dansediyor, uçuşan eteklerinden çığlıklar yükseliyordu ![]() döndükçe kah bir palyaçoya, kah çocuğunun elinden tutmuş bir babaya, kah bir baloncuya değiyordu ![]() Aynı müziği dinlemekten, aynı şekilde dansetmekten bıkmış gibiydi ![]() Yüzünde korkunç bir ifade vardı ![]() Eteğindeki insanları silkelemek havalara fırlatmak geçiyordu içinden ![]() Ama kumanda odasındaki adam izin vermiyordu ona ![]() basınca hızlanıyor, bir düğmeye basınca yavaşlıyordu ![]() için bir düğme yetiyordu ![]() 'Bu kez dinlemeyeceğim,' dedi balerin ![]() 'Yavaşla' düğmesine rağmen dönüşünü hızlandırdı ![]() odasındaki adam şaşırmıştı ![]() Balerin gittikçe hızlanıyordu ![]() ,çığlıklar birbirine karıştı ![]() düğmesi çalışmıyordu ![]() bütün gücüyle basıyordu düğmeye ![]() Balerin deli gibi eteklerini savuruyor, imdat sesleri yükseliyordu ![]() Korkmaya ihtiyacı olan adam, bu işte bir tuhaflık olduğunu düşündü ![]() Balerinin asit dolu gözleri üzerine değince yandığını farketti ![]() etrafında bir tur daha atar atmaz gözünün içine bakmalı ve 'Hadi ama yeter!' diye azarlamalıydı onu ![]() Birden kumanda odasındaki 'yavaşla' düğmesi Çalıştı ![]() Balerin yavaşladı ve durdu ![]() İnsanlar korku ve isyan içinde kumanda odasına doğru yürürken, balerinin dudaklarında hınzır bir gülümseme belirdi ![]() Korkmaya ihtiyacı olan adam, 'Bu lunaparkta bir gariplik var,' dedi ![]() Balerin 'Hadi ama yeter!' sözüyle yavaşlamIş olabilir miydi? Tesadüftü elbette ![]() Ya gülümseme ![]() ![]() ![]() Çok korku filmi izlersen böyle olur,' dedi kendi kendine ![]() Korku tüneline doğru giderken atlıkarınca çıktı karşısına ![]() atlara binebilmek için sıra bekliyordu ![]() Siyah, beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, mor, rengarenk atlar yükselip alçalarak dönüyorlardı ![]() arasına karışıp çocukları seyretmeye başladı ![]() Neşeyle atların kafalarını sallıyorlar, Çayırlarda dağlarda koşturuyorlardı ![]() İnsanı yere atmayan at, ne güzel attı ![]() ,çocuklardan sadece biri gülmüyordu ![]() Neredeyse ağlamak üzereydi ![]() Dikkatle baktığında bir tek onun atının başını sallamadığını gördü ![]() başın iki yanındaki kulpları itmeye Çalışıyor, ama at inatla kafasını sallamıyordu ![]() Başını sallamayan atı incelemeliydi ![]() Döndüğü için sadece önünden geçtiği anlarda bunu yapabilirdi ![]() kendi Çocukları önlerinden geçtikçe el sallıyorlardı ![]() ![]() ,çocuk hala başını sallamaya uğraşıyordu ![]() Tam önünden geçerken atın başına eliyle hafifçe vurup 'Aptal şey' dedi ![]() At aniden başını çevirdi ![]() Çıkartarak elini ısırmaya çalıştı ![]() Sonra dişlerini göstererek uzaklaştı ![]() Adam 'Abarttın' dedi kendi kendine 'Abarttın' ![]() O sırada bir palyaço yaklaştı yanına ![]() Kocaman kırmızı burnu 'Gondolu gördün mü, gel!' derken bir aşağı bir yukarı oynuyordu ![]() Gondol şeklindeki bir salıncaktı bu ![]() Kayığın uçları sırayla gökyüzünü yokluyordu ![]() Her inişte yere bir parça karanlık indiriyor, her yükselişte göğe bir parça çığlık taşıyordu ![]() Palyaço 'Sen de bin!' dedi ![]() sadece korku tüneline girmek için gelmişti ![]() Hesapta 'gondol' yoktu ![]() 'Hadi!' diye ısrar etti ![]() Kıramadı ![]() ucunda kaptan heykeli bulunan tarafa yerleşti ![]() Bakalım yanına kimler oturacaktı ![]() Hayret! Hiç kimse gondola binmek istemiyordu ![]() meraklı kalabalık, gondolun hareket etmesini bekliyordu ![]() içinde 'Başka yolcu yok mu?' diye sordu ![]() ![]() Gondol hareket etmeye başladı ![]() ![]() ![]() Daha sonra uçarcasına gidip gelmeye başladı ![]() Bir önceki seferde yolcular beraber çığlık atarak heyecanlarını bölşüyorlardı ![]() Korkuyu bile paylaşmak güzeldi ![]() Oysa şimdi ![]() ![]() ![]() geçenleri anlamış gibi elini havaya kaldırdı ![]() Bunun Üzerine aşağıda biriken kalabalık 'Heey!' diye bağrıştılar ![]() Artık kayığın her düşüşünde el kalkıyor, aşağıdakiler hep birlikte çığlık atıyordu ![]() O kadar hızlanmıştı ki bir an yerinden fırlayacağını zannetti ![]() önündeki demire ![]() midesi bulanıyordu ![]() artık kaldırmıyor, kalabalıktan çıt çıkmıyordu ![]() Ay ışığı gondolu ve yüzünü yalıyordu ![]() Sarı bir yüzdü bu ![]() şey hissetti ![]() ![]() 'Yok canım!' dedi ![]() kimse yok' ![]() ![]() Dürtükleme, neredeyse tekmeye dönüşecekti ![]() Arkasına dönmeye cesaret edemiyordu ![]() 'Hey baksana buraya!' diye bir fısıltıyla ürperdi kulağı ve vücudu birden buz kesti ![]() Arkaya hala bakamıyordu ![]() dedi kendi kendine 'Kaptan!' dedi arkadaki ses ![]() Bütün cesaretini toplayarak arkaya döndü ![]() Tahtadan bir kaptan heykeli ![]() ![]() ![]() Hiçbir hareket yoktu ![]() diye bağırdı palyaçoya 'İndir beni!' ![]() Palyaço elini kaldırdı ![]() kez 'Heey!' diye bağrdılar ![]() ![]() Fena halde dönüyordu başı ![]() Hemen eve gitmeliydi ![]() ![]() Palyaço: 'Ya korku tüneli,' dedi ![]() 'Oraya girmeyecek misin?' 'Nereden biliyorsun?' diye sordu Ürpererek ![]() nereden biliyorsun!' Palyaço bu soruyu; 'Bildiğim bir şey yok ![]() herkes korku tünelini görmek ister ![]() ![]() *** RaylarIn Üzerinde yürüyen arabalar, yolcusunu alır almaz hareket ediyor, korku tünelinin kapısına Çarpıp içeri dalıyordu ![]() Sonunda sırası gelmiş, arabası hızla karanlığa karışmıştı ![]() ![]() YağlanmamIş tekerleklerin raylar Üzerinde çIkardığı metalik ses sinir bozucuydu ![]() ,çok geçmeden sirenler çalmaya, çığlıklar yankılanmaya başladı ![]() öncekilerin çığlıkları olmalıydı ![]() Demek sürprizler yaklaşıyordu ![]() Arabası tam bir virajı alıyordu ki aniden yavaşladı ![]() kapayan ve pençesini sallayan bir ayı Çıktı ![]() Kırmızı ışıkla yüzü aydınlatılmıştı ve garip sesler çıkarıyordu ![]() diye düşündü ![]() başka vahşi hayvanlar da katıldı ![]() sıra mumyalar, başına balta, göğsüne bıçak saplanmış adamlar, cadılar, hortlaklar, cüzzamlılar sökün etti ![]() ona el sallarken, gülüyordu ![]() Niye girmişti ki tünele? aniden boynuna sarkan yılan dışında, hiçbir şeyden ürpermemişti ![]() Araba hızlanmaya başladı ![]() çıkmıyordu karşısına ![]() ![]() İşte kendinden önceki araba da tünelden Çıkıyordu ![]() İçeriye sızan ışık çıkış kapısını aydınlatıyordu ![]() Tam kapının önüne gelmişti ki araba aniden durdu ![]() Elektrikler mi kesilmişti acaba? Hayır! Araba geri geri gitmeye başladı ![]() Sistemde bir arıza mı vardı? Ya kendisinden sonra tünele giren arabalarla Çarpışırsa! Belki onlar da geri geri gidiyordur, diye düşünürken, araba daha önce yanından geçtiği bir mağaranın içine dalıverdi ![]() Korkunç bir hızla yokuş aşağI gidiyordu ![]() Siren sesi kesilmişti ![]() gıcırtısı duyuluyordu ![]() şey görünmüyordu ![]() Gözlerini yumup tünelden Çıkıncaya kadar açmamaya karar verdi ![]() gökgürültüsü, bu kararını bozmakta gecikmedi ![]() Şimşekler Çakıyor, mağaranın duvarını yer yer aydınlatıyordu ![]() fotoğraflar yapışıyor ve düşüyordu ![]() ![]() ![]() Caddenin ortasında kan kaybediyordu adam ![]() Görünürde ambülans yoktu ![]() adam tezgahta böbreğini satıyordu ![]() Vitrin camlarIna gözler yapışmıştı ![]() Evini yıkmasınlar diye elini doğruyordu ![]() Ya mavi elbiseli kız, neden okula alınmıyordu? Bir dede torunlarını boğuyor, bir Çocuk babasını tokatlıyordu ![]() İlanlar yapıştırılıyordu duvarlara ![]() için kuzu aranıyordu ![]() dışındaydı herkes ![]() ![]() Sonunda fotoğraflar düştü, gökgürültüsü kesildi, şimşekler söndü Karanlık hakim oldu mağaraya ![]() Yine hiçbir şey görünmüyordu ![]() ediyordu yoluna ![]() Yağmur mu yağıyordu? Ellerine, başına, yüzüne damlalar düşmeye başladI ![]() Sık sık eliyle yüzünü siliyordu ![]() yüzündeki ıslaklığı soğutuyordu ![]() VE DURDU ![]() ![]() ![]() EVET ARABA DURDU! Karşısındaki duvarda cılız bir ışık yandı ![]() Aman Allah'Im! Bu nasıl bir adamdı? Elleri, yüzü, her tarafı kan içindeydi ![]() Kolunun biri kopmuş, gözleri oyulmuş, kalbi sökülmüştü ![]() ![]() Kan kokusu duyuyordu ![]() bir maket olamazdı! Olabilir miydi yoksa? Ona dokunmalıydI ![]() ![]() Dokunmalıydı ona ![]() ![]() Titriyordu ![]() ![]() Kanın sıcaklığını neden duymuyordu? Etin yumuşaklığını neden hissetmiyordu? Soğuk, parlak bir yüzeydi dokunduğu ![]() Biraz daha dikkatli baktı: AYNA! AYNAYA DOKUNUYORDU |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)Kasabanın doğusunda, karanlık, sisli ormanın içinde tiz bir çığlık yankılandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buldukları şey bir bebek cesediydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasaba halkı ertesi gün kasaba meydanında büyük bir toplantı düzenledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci bebek ilkinin bulunduğu günden bir hafta sonra kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuğun cesedini sekiz ayrı yerde buldular: Kilise, bir ahır, meyhanenin kapısının önü, belediye binasının önü ve orman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık bu gidişe bir son verilmesi gerekiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir cadı avı başladı ![]() Katilin bir cadı olabileceği ihtimali zaten daha en başından beri gözönünde tutuluyordu ![]() ![]() Önce bir ahırda esrarengiz bir çömlek bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaç dallarında esrarengiz ipler bulunmaya başlandı ![]() ![]() ![]() Kasabadaki fare ve sıçan nüfusunda gözle görülür bir artış olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sabah bir belediye görevlisi işe gitmek için kasaba meydanından geçerken meydanın tam ortasındaki bir şey dikkatini çekti ![]() ![]() En sonunda, ilk cesedin bulunuşundan tam iki hafta sonra küçük bir kız çocuğunun daha kaybolması bardağı taşıran son damla oldu ![]() ![]() Kasaba halkı o gece yine meydanda toplandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün sonra araştırmalar başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorguların başlamasından sekiz, ilk cesedin bulunmasından tam yirmi üç gün sonra katil bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç cadı çocukları nasıl öldürdüğünü anlattı ![]() ![]() ![]() Neden böyle bir şey yaptığını sorduklarında yüzünde esrarlı bir gülümseme belirdi ![]() ![]() ![]() En şüpheci olanların bile bu kızı tanıyan diğer hizmetçi kızlardan herhangi biriyle konuştuktan sonra katilin o olduğuna dair en ufak bir şüphesi dahi kalmıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Cadının odasında tuhaf bitkiler bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() Datura stramonium ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu lanetli çiçeği bir meşaleyle tutuşturup yaktılar ![]() Onu yetiştiren cadıyı da aynı son beklemekteydi! O gün kasaba meydanı bir bayram yeri gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bir endişeleri vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korktukları tek şey buydu ![]() ![]() Olan da bu oldu! Cadı, o gün onun idam edilişini seyretmek için toplanmış bulunan kalabalığın gözleri önünde uçup gitti ve gözden kayboldu: Hizmetçi kızı ![]() ![]() Yaktılar! Küle döndü kız ![]() ![]() ![]() Saatlerce süren işkencenin ardından, cellat meşaleyi yakmış ve saman yığınını ateşe vermişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakimin ve askerlerin çevresini saran halk, delice onların lehine tezahüratlar yapıyor, onları alkışlıyor ve kutluyordu ![]() ![]() ![]() Ayrıca hizmetçi kız da aslında masumdu! Sorgulama sırasında her şeyi, işkenceye bir son versinler diye itiraf etmişti ![]() O gün şehir meydanında genç ve masum bir kızı yaktılar! Sonra da onun küllerinin doldurduğu havayı içlerine çekip "Adalet!" diye haykırdılar ![]() Dünya'nın her yerinde ![]() ![]() Yaptıkları hala budur ![]() Not: Katil rahipti ![]() ********************** İzmir'in oldukça işlek olan İnönü Caddesi'nde kaza eksik olmaz ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------- Çanakkale'de Jandarma Kampı'nın önünden İzmir'e giden yol, civardeki en çok trafik kazası olan yolmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ********************** Hikayeleri okuyunca biraz etkilendim birazda tebessüm ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2004'ün temmuz ayı günlerden cuma annem ve babam kütahya da ki abim yanına gitmişlerdi evde kimse yoktu ve haliyle aklıma bin bir türlü şeyler geliyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra mutfaktan tava tencere sesi geldi ve yattığım odanın kapısı yarım kapalıydı ve kapı birden yavaşca açıldı fakat benim üstümde bir ağırlık vardı ve bir türlü kalkamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bedenimin içine tekrar giridim Allah'a tekrar dua ettim karabasan geldi üzerimden sıyırmış olduğu örtüyü iki eliyle tutu havaya kadırıdı(kaldırıdğı esna da kolları ve bedeni uzadı nerdeyse tavana çarpacak duruma geldi)üstümü örttü ve geldiği gibi odanın kapısını yavaşca kapadı sonra tekrar mutfaktan yine tava tencere sesi geldi en son dış kapı sesi gırtısı geldi ve gitti ![]() karabasan gider gitmez ben yattığım yataktan kalktım ve saate bahtım saat tam 00:30 u gösteriyodu afallamıştım oturdum 3 kulfü 1 fatiha okuyup yattım ama yatana kadar da en bi 2 saat geçti not : bu olaya inanmayanların başına da aynı şekilde gelmiştir(ben modernica olarak 1 aydır inanmadım sırf başıma gelsin diye ) *************************** Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ****************************** |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkudan Ölene Kadar Okuyun(İstemediğiniz Kadar)Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************** Sanırım 3 sene önceydi ve ben o gece kardeşimle birlikte uyuyordum annemde yan çekyatta yenı doğan kardeşimle uyuyordu gece yarısına doğru uyandım ama istemdışı ve karşımda bir hırsız duruyordu ama sizin bıldiginiz hırsız degildi bu elimde tabancayla çok pis gülüyordu bende hemen anneme doğru baktım annem uyanıktı ve kolundaki bileziklerle oynnuyordu bır yandanda kardeşimi sallıyordu ne olduysa o anda oldu ben birden yataga yapıstım ve boğuluyordum gözlerim açıktı ve altınları görüyordum ondan sonra ezan sesiyle derin bir soluk aldım ve kardeşimi uyandırdım kardeşime şöyle dedim'demin olanları gördünmü'oda yooo görmedim diye bana karşılık verdi ben yatağa tekrar yattığıımda pencereye baktığımda aynı surat bana gülümsüyordu ![]() ![]() ![]() *************************************** Size birşey öneriyorum ![]() ![]() Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korur ![]() O gün hava bulutluydu ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçeye çıktık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğleci idik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yere uzandım ![]() Aniden belimin yanından bi şey geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem yanına turşu biber filan koymuştu ![]() ![]() ![]() Gidip uyudum ![]() ![]() Ertesi gün kahvaltı yaparken haberlerde birinin ölü 2 kişinin yaralı olduğunu izledim ![]() Ölen kişi ise arkadaşımmış ![]() ![]() ![]() diğer 2 arkadaşım ise komada ![]() ![]() her zaman Bismirrahirahmanirahim deyin ![]() Sizi binlerce şeyden korur! **************************************** Bize ait olan evimiz büyük ve dedelerimizden kalmış eski bir evdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***************************** Yıl 1994 temmuz ayı cumartesi akşamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devamını göremiyorsun şimdilik |
![]() |
![]() |
|