![]() |
Hoca Hırsızı Buldu ! Çok Ürperdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoca Hırsızı Buldu ! Çok Ürperdim...Arkadaşlar size anlatacak olduğum olayı bizzat yaşamış bulunmaktayım, şimdi size konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum fakat konu içinde geçen isimleri değiştirerek sahte isim kullanacağım önemli olan olayın sonuçları, bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum; Yaklaşık 1 hafta önce komşumun evine gündüz 1-3 saatlerinde hırsız girdi o sırada apartmandaki kimse yoktu tesadüf diyelim biri dışında ( cemal ), hırsız yatak odasındaki gardoroptaki battaniyenin arasından hiç bir yeri karıştırmadan Altın takı setini çaldı ( 3 milyar değerinde ) evin hiçbiryerinde karışıklık yoktu buda dikkatleri bu evi bilen birinin soyduğuna çekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sırada onunla sohbetimizde şaşırdığım bir olay daha var benle ilgili onuda anlatayım; Bana doğum tarihimi sordu 18 ekim dedim anne adımı sordu , senin bahtın açık dedi 1-2 dakika sonra hiç ortada bi olay yokken mevzusu dahi edilmemişken bana ŞENOL isminden uzak durmamı söyledi ondan sana zarar gelir dedi , al sana 1 Şok Daha bunu kimse bilmiyordu şenol benim asker arkadasımdı askerdeyken bana bir miktar borcu vardı askerlik bitti hala ödemedi daha olaydan bir gün önce onu sokakta görmüştüm ve içimden ne ******** bi adam bu demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce bu olay ne yorumlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|