![]() |
Çok Meşgulüm, Vaktim Yok Deme!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Meşgulüm, Vaktim Yok Deme!!!![]() Hiç kimse bana hiçbir şey için "çok meşgulüm, çok yorgunum, vaktim yok da ondan" gibi bir mazeret sunmasın ![]() ![]() aramıyorsa, aramak istemediği içindir ![]() istemediği içindir ![]() ![]() gerçekten başka hiçbir lafa gerek yok ![]() herşeye ve herkese vakit ayırabilirsin ![]() "İşim var, vaktim yok" diye saçmalamaya ve daha da korkuncu bu saçmalığa kendimiz de inanmaya başlarsak acilen okuyup kendimize gelelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -İşinizin çok önemli olduğunu düşünüyorsanız, bu sinirlerinizin ciddi biçimde bozulduğunun en açık göstergesidir ![]() ( Bertrand Russell) -Mutluluğun formulü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektedir ![]() (Edward Newton) -Bitâp bırakan günlük yaşam, ancak bir aptalın karşılaşabileceği bir hayat krizidir ![]() -Eğer boş zamanınız yoksa, ruhunuzu kaybediyorsunuz demektir ![]() ![]() ![]() Smith) -Kalitenizin ölçüsü, boş zamanlarınızda ne yaptığınızdır ![]() Medeniyetlerin kalitesi de insanlara sağladığı boş zaman ve bunun kalitesi ile ölçülür ![]() (Irwin Edman) -Babam bana çalışmayi, fakat işin esiri olmamayi öğretti ![]() hikaye anlatmanın, şakalaşmanın, konuşmanın ve gülmenin iş kadar; hatta ondan da önemli olduğunu biliyorum ![]() -Boş zamanı iyi değerlendirmek, çok ciddi bir sorumluluktur ![]() Russell) "Yeterli zamanım yok deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|