![]() |
Polyanna Nın Mutluluk Sırları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polyanna Nın Mutluluk Sırları...POLYANNA’ NIN MUTLULUK SIRLARI •Evimi bir parti sonrasi temizlemek için Saatlerce ugrasiyorsam, bir çok arkadasim Var demektir ![]() •Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir ![]() •Pantolonum biraz sıkıyorsa, aç kalmiyorum demektir ![]() •Gölgem beni izliyorsa, günes isigini görüyorum demektir ![]() •Otobüsten indigim yerden isyerime yolu uzun Buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir ![]() •Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyor ve bu Elestirileri baskalarindan da duyuyorsam, konusma özgürlügümüz var demektir ![]() •Otobüs beklerken yanimdaki adam Anahtarlari ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsiz oluyorsam, duyuyorum demektir ![]() •Camlari silmem, çatiyi onarmam gerekiyorsa Bir evim var demektir ![]() •Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir ![]() •Yiginla yikanacak ve ütülenecek çamasirlarim varsa, yiginla giyecegim var demektir ![]() •Çalar saatim sabahin köründe çaliyorsa, Yasiyorum demektir ![]() •Aksamlari kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarim agriyorsa , o gün üretici olmusum demektir |
![]() |
![]() |
|