![]() |
Şeytanin Varliği(Süperbi Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytanin Varliği(Süperbi Hikaye)Bir üniversite profesörü öğrencilerine su soruyu sorar; -Var olan herşeyi Tanrımı yarattı? Cesur bir öğrenci ayağa kalkar ve yanıtlar -Evet herşeyi Tanrı yarattı! Profesör sorusunu yineler ve öğrenci yine 'evet efendim ' diye yanıtlar Profesör devam eder; -'Eğer herşeyi yaratan Tanrı ise ve şeytan var olduğuna göre şeytanı da Tanrı yaratmış olur ve çalışmalarımızda uyguladığımız 'Kesinleştirme' prensibine göre de Tanrı şeytandır ![]() ![]() ![]() -Bir soru sorabilirmiyim profesör? der ![]() ![]() ![]() Profesör; Nasıl bir soru bu böyle,tabiki vardır ' diye yanıtlar ![]() Öğrenci ; -'Aslında, fizik yasalarına göre soğuk yoktur yaşamdarealitede biz soğuğu sıcaklığın yokluğu olarak düşünürüz ![]() ![]() ![]() ![]() - Profesör, karanlık varmıdır? Pofesör ; -'Tabiki vardır' ![]() -'Korkarım gene yanılıyorsunuz efendim ![]() ![]() Yaşamda realitede karanlık ışığın yokluğudur ![]() çalışabiliriz ama karanlığı çalışamayız ![]() kullanarak beyaz ışığı kırar ve renklerin çeşitli dalga uzunlukları üzerinde çalışabiliriz ![]() ![]() karanlık bir mekanı aydınlatarak karanlığı kırmış olur yani karanlığı geçersiz kılar ![]() ![]() -'Efendim şeytan varmıdır? Bu kez profesor pek emin olamamakla birlikte yanıtlar; -'Tabiki, açıkladığım gibi, biz onu her gün, her yerde onu görürüz ![]() Şeytan kötülük bir kişinin başka bir kişiye her gün sergilediği insaniyetsizliğinin bir örneğidir ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci devam eder; -'Şeytan yoktur efendim ![]() ![]() Şeytan basit olarak TanrınIn yokluğudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Profesör yerine oturur ![]() Genç ögrencinin adı Albert Einstein' dir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|