|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başbakan, ecevitne alaka demeyin okuyun ve görün |
![]() |
Başbakan Ecevit&Quot;Ne Alaka Demeyin Okuyun Ve Görün&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başbakan Ecevit&Quot;Ne Alaka Demeyin Okuyun Ve Görün&Quot;Ecevit basbakanliktan ayrildiktan sonra Rahsaniyla artik yuvasinda mütevazi bir hayat sürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Iyi günler, TC Basbakaniyla görüsebilir miyim? Ecevit gülüyor: - Bayim ben artik TC Basbakani diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine telefon kapaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Iyi günler, TC Basbakani lütfen? Ecevit sasiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Az önce arayan siz diil miydiniz? Bakin ben artik TC Basbakani diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon yine kapaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Iyi günler, TC Basbakani orada mi? Ecevit artik çok kiziyor: - SEN LAFTAN ANLAMAZ MISIN????? KAÇ KERE SÖYLEMEM GEREKIYOR, BEN ARTIK TC ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine karsi taraf gülüyor: - BILIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMA TEKRAR TEKRAR DUYMAK ÇOK HOSUMA GIDIYOR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|