![]() |
Çok Planlı Cinayet Nasıl Yapılır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Planlı Cinayet Nasıl Yapılır..aileme zarar veren birini öldürürdüm bunu nasıl yapardım çook planlı bir şekilde öncelikle akrep burcu olduğumu belirteyim ![]() ![]() nasıl ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Planlı Cinayet Nasıl Yapılır..aaa alıntıymıs bn sen yazdın sanmıstım ama yinede saol ! bu arada ben cok planlı cinayeti sole yaparım: once adamı bi şekil bayıltırım sonra baglarım bi yere ya tornavidayla kafasına bowling topu misali delikler acarım yada belimden emaneti cıkarırım kafatassını delip beynini alırım baktım kafası kalın olmuyo elanktirikli testereyle kafatsını karpuz misali yararım baktım beyin işi olmuyo kazıga felan oturtturum heralde tabi bunlar işin espiri kimse o durumda kalmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Planlı Cinayet Nasıl Yapılır..ayberkfinger tarafından gönderildi ![]() aaa alıntıymıs bn sen yazdın sanmıstım ama yinede saol ! bu arada ben cok planlı cinayeti sole yaparım: once adamı bi şekil bayıltırım sonra baglarım bi yere emaneti cıkarırım kafatassını delip beynini alırım baktım kafası kalın olmuyo elanktirikli testereyle kafatsını karpuz misali yararım baktım beyin işi olmuyo kazıga felan oturtturum heralde abooooooo sen benden beter çıktın ayberk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|