![]() |
Einstein’Dan 10 Hayat Dersi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Einstein’Dan 10 Hayat Dersi![]() Albert Einstein çoğu insan tarafından dahi olarak görülür ![]() ![]() 1 ![]() ‘Benim özel bir yeteneğim yok ![]() ![]() Sizin merakınızı çeken nedir? Neyi en çok merak ediyorsunuz? Benim merak ettiğim neden bazı insanların başarılı olup bazılarının olamadığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ‘Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum ![]() Belirlediğiniz yolun sonuna ulaşacak kadar sabırlı mısınız? Posta pullarının gideceği yere varasıya kadar mektuba yapışıp kalmasından ötürü çok değerli olduğu söylenir ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ‘Güzel bir kızı öperken düzgün araba kullanan birisi, öpücüğe hak ettiği dikkati vermiyor demektir ![]() İki atı aynı anda süremezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ‘Hayal gücü her şeydir ![]() ![]() ![]() Hayal gücünüz geleceğinizi belirler ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ‘Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir ![]() Hata yapmaktan korkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ‘Ben geleceği hiç düşünmem, ne de olsa gelecektir ![]() Geleceği ayarlamanın tek yolu olabilidiğiniz kadar şimdide olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ‘Başarılı olmaya değil, değerli olmaya çalışın ![]() Zamanınızı başarılı olmak için harcamayın, değerler yaratın ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ‘Delilik: Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek ![]() Hergün aynı rutinde yaşayarak farklı görünmeyi bekleyemezsiniz ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ‘Bilgi malumat değildir ![]() ![]() Bir konuyu tartışabilirsiniz ama bu size sadece felsefi bir anlayış kazandırır ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ‘Oyunun kurallarını öğrenmek zorundasınız ![]() ![]() Yapmanız gereken iki şey var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|