![]() |
Kötü Mahlukatlar Gerçek +18 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kötü Mahlukatlar Gerçek +18Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BaŞlarda Normal Bİr YaŞanti SÜrÜyoduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evdekİlere Bu Olayi Yansitmak İstemedİm ÇÜnkİ Kİmsenİn Korkmasini İstemİyodum ![]() ![]() ![]() ![]() Bİr Gecede Çok GÜzel Bİr RÜya GÖrdÜm Camİde Namaz Kiliyodum Ve GÖye YÜkselİyodum ![]() Lemİ DegİŞtİrmeye ÇaliŞiyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HergeÇen GÜn Olaylar Daha Da SiklaŞti Ve Artik GÜndÜzdede Yanima Gelmeye BaŞlamiŞlardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GerÇektende Dogruydu İradem Zayifti Ve Aklima Memlekettekİ ArkadaŞlarimi Gereyİmden Fazla DÜŞÜnÜyodum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜn GeÇtİkÇe İradem GÜÇlenİyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve O Evden TaŞindiktan Sonra O Evde YaŞiyan Eskİ Kİracilarda Doga ÜstÜ Şeyler YaŞamiŞlar ![]() ![]() Evet Şu Anda 24 YaŞindayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse Sİze Tavsİye 1-adlarini Anmayin 2-gereyİnden Fazla BİrŞey DÜŞÜnmeyİn(Örnek Kiz ArkadaŞ Veya Erkek ArkadaŞ) 3-yatmadan Mutlaka Dua Okumadan Uyumayin ![]() 4-nefsİnİzİ Konrol Edİn ![]() 5-kesİnlİkle Onlardan Korkmayin Onlar Sİzden Korksun ![]() 6-allah In Varligini HİÇ Bİr Zaman Unutmayin ![]() 7-namazinizi Kilin ![]() Neyse ArkadaŞlar Allah Dan BaŞka Korkulacak Aslinda HİÇbİr Şey Yok ![]() Herkese Selamlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bye ![]() |
![]() |
![]() |
|