Kardeşimle Sevgilim Aynı Yatakta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kardeşimle Sevgilim Aynı Yataktamerhaba arkadaşlar ben size arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatmak istiyorum ben iş seyahatine bir kız arkadaşımla çıkmıştık ikimizde iki tane yakışıklı bulmuştuk otelde artık ayrı ayrı masalarda oturuyorduk yine ayrı ayrı otururken arkadaşım yanıma geldi ağlıyordu sevgilisinin evli olduğunu söyledi ben gidiyorum sende gel benimle dedi zaten o gün çocuk bana evlenme teklif etmişti bende evt demiştim üçümüz gittik onu evine bıraktık ve o tekrar gitmesi gerektiğini sonra yine geleceğini söyledi bende evdekileri aramayayım süpriz yapayım demiştim zili çaldım herkes şaşkınlıkkla bana bakıyordu sonra sarıldılar kardeşime anneme babama olanları anlattım onlarda gelsin görüşelim dediler kardeşim onu çok merak etmişti resmini gösterdim ay ne kadar yakışıklı çok şanslısın demişti neyse aradan 4-5 ay geçti biz evliyiz alışverişe çıkmıştım kardeşimle eşim evde yalnızdı annemle babam ise yazlıktaydı 3-4 ay gelmeyeceklerdi alışverişten döndüm eve girdim hiç ses gelmiyordu yatak odasına gittim ve karşımda şu manzara vardı:kardeşim ve eşim aynı yataktaydı ve kardeşim yarı çıplak haldeydi eşim ve o beni görünce ne yapacağını bilemedi ağlayarak dışarı çıkmaya kalktım eşim bırakmadı ve beni öpmeye kalktı ama ne olacakki sonuçta kardeşimle şimdi onunla boşandım kardeşimde yok artık benim kardeşim öldü çok kötü birşey artık hayata küstüm ve ikide bir o an aklıma gelince bayılıyorum çok kötü birşey allah kimseye yaşattırmasın (böyle yaşamış gibi anlattım ama o asıl arkadaşımın başından geçti ) |
|
|
|