Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, ediyorum, merak, nesil, türkçesi, türkçeye, yeni, yorumlarınızı

Yeni Nesil Türkçesi !!( Bu Türkçeye Yorumlarınızı Çok Merak Ediyorum)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bunu bir arkadaşlık sitesinde gezerken kişinin profilinde gördüm ve sizinle paylaşmak istedimGerçekten çok üzücü ve sinir bozucu durumBu bir milli utançtırBu kişilerden etrafta binlerce var ve bu konuşma tarzı gençler 14-18 yaşları arasında "moda" hale gelmiş işte gençler genelde "emo" diye nitelendirdiğimiz arkadaşlar arasında bu konuşma tipleri yaygın ben 3-4 kere okumam üzerine anlıyabildimBu tür insanlara insan demek bence çok zorMustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı vatan , şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu şehit dolu toprak bu nesil için mi???Lütfen arkadaşlar bende 20 yaşındayım ama türkçeyi mümkün olduğunca düzgün konuşmaya çalışıyorum hele şu zaman da bu çok önemli eğer Türk bayrağı himayesi altında yaşıyorsan LÜTFEN TÜRKÇEYİ KATLETME!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dogru düzgün yazmak varken aptal aptal seylerin pesine düsenlere yaziklar olsun Hani onlar öyle yaptiklari icin hallerinden memnun ya, bence utanacak halleri var haberleri yok

Neymis efendim, emo imis Yahu emo nedir ki? Sizler neyin pesinden kosturuyorsunuz? Birsey tutunca, moda olunca herkes aynisini yapmaya calisiyor Yaptiginiz resmen taklitcilik ve gereksizlik Emolardan, taklitcilerden ve aptal aptal konusanlardan nefret ediyorum Öylelerinin yüzünü bile görmek istemiyorum ve kendimi öylelerinden uzak tutmaya calisiyorum

Gercekten yaziklar olsun bu tip insanlara

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com