Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bereketini, kaybetti, yaşında

12 Yaşında Bereketini Kaybetti

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

12 Yaşında Bereketini Kaybetti

Şu an 13 yaşında, 4 sevgilisi var Annesi de her yaptığını onaylıyor

İngiltere, Hampshire kentinde yaşayan anne-kızı konuşuyor Sam isimli 13 yaşındaki kız, 12 yaşında bekaretini kaybetti Şu sıralar 4 sevgilisi birden var İçki ve sigara tutkunu 40 kez okuldan uzaklaştırma cezası aldı Tüm bunlara rağmen annesi Tracy Holt (43), her fırsatta kızının yaptıklarını onaylıyor ve arkasında durduğunu söylüyor Olay çıkarttıktan sonra ödül olarak kızına sigara veren Tracy, “Ortada kötü bir durum yok ki Ben de küçük yaşta sigaraya başladım, günde bir paket (20 tane) içiyorum Bu yaşa kadar kanser olmadım Hem kızım daha az içiyor, 15’i geçmiyor İçki içmesi de sorun değil Uyuşturucu kullansaydı daha mı iyi olurdu yani? Kızım çok zeki biri Komedyen olacak Esprileriyle herkesi kırıp geçiriyor” dedi Anne, aileyi işsizlik parasıyla geçindiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com