![]() |
Seri Katiller Ve Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seri Katiller Ve Sözleri” Kendimi durduramıyordum ![]() Uyuşturucu gibiydi ![]() “Ben sadece sokakları temizliyordum ![]() Peter Sutcliffe ![]() “İnsanlar kurtçuklara benzer ![]() ![]() “Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır ![]() “Ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum, benim suçum buydu ![]() “İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum ![]() “Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim ![]() ![]() “Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz ![]() ![]() ![]() “Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor ![]() ![]() ![]() ![]() “Onları incitmek istemedim ![]() ![]() David Berkowitz “Ben hasta bir insanım bunu biliyorum ![]() nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi ![]() Albert de Salvo “Fahişeleri öldürmek istemedim, fahişeleri severim ![]() Albert de Salvo “Belki bir parça tuhafım ![]() George Joseph Smith “Bir palyaço bile katil olabilir ![]() John Wayne Gacy “Disneyland’da görüşürüz ![]() John Wayne Gacy “Her insanın kendi zevkleri vardır ![]() ![]() Henry Blot “20 kişiyi öldürdüm ![]() ![]() Richard Ramirez “Zamanımı gerçekten boşa harcadım ![]() Jeffrey Dahmer Son sözleri (cellâdına) “Acele et ![]() asardım ![]() Carl Panzram “Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun ![]() bakıyorsun ![]() ![]() Ted Bundy “Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum ![]() Ted Bundy “Bir insanın ölüm ve yaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olabilir ki?”” Ted Bundy “Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim ![]() Ted Bundy “Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum ![]() Ted Bundy “Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz ![]() ![]() Ted Bundy “Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür ![]() Edmund Kemper |
![]() |
![]() |
|