![]() |
Kendi Başimdan Geçen Garip Bir Olay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendi Başimdan Geçen Garip Bir OlayArkadaslar Ben üniversite Okuyorum Ve Kaldigimiz Yurdun Alti Eskiden Mezarlikmiş Simdi Size Gerçek Bir Olay Anlatacagim Basimdan Bizzat Geçmiştir ![]() ![]() ![]() Bi Gece Odada Oturuyodum Işik Yanmiyodu Ve Oda Karanlik Bir Anda Odanin Içinde Bişeyin Oldugunu Fark Ettim Ve Yattigim Yerden Kalktim Evet Odanin Içinde Hareket Eden Bir Nesne Vardi Ve Dolaplarin Içine Bile Giriyodu Biraz Irkildim Ama Korkmadim Işigi Yakmayi Dusundum Ama Yakmadim Bi Anda Aklima Oranin Eskiden Mezar Oldugu Geldi Izlemek Istedim Bir Sure Oturdugum Yerden Takip Ettim Kafasinda Siyah Bir Sapka Vardi Bunu Seçe Biliyordum Ve üstüme Gelmeye Başladi Nefesimin Gittigini Hissettim Bana Bi Zarar Vermiyordu Ama Etrafimda Geziyordu Bi Kaç Dua Okudum Ve Camdan çiktigini Gördum Ama Benim Kadar şansli Olmayan Bir Arkadasimin Basinada Gelmiş Bu Olay Ve Kendisini O Anda Camdan Aşşagi Atmiş ölmedi Ama ölmekten Beter Oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygilarimla Kurti |
![]() |
![]() |
|