Bir gece ezanla beraber uyandım kıştı ve tüm pencereler kapalıydı birden odamın kapısı çarptı uyku sersemi tuvalete doğru ilerlerken mutfağın kapısı da çarptı önüne bir şey koydum ve su içtim tuvalete gittim uyku sersemi ayaktaydım tam girecekken kafamı koridora doğru uzattığımda küçük davul çalan yaratıklar gördüm bağırmışım hemen babam geldi beni tuttuğu gibi yatağıma götürdü ve bu gecelik yanında kalayım dedi kaldıRüya'dır diyenler olacaktır Sabah babama sorduğumda doğruladı ve bağırdığımda apartmanı kaldırdığımı söyledi1 yıldır araştırıyorum ama hala öğrenemedim bir bilginiz varsa paylaşmanızı isterim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.