|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
andreasın, bizzat, gizemi, gta, kendim, keşvettiğim, san |
![]() |
Gta San Andreas'ın Bizzat Kendim Keşvettiğim Gizemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gta San Andreas'ın Bizzat Kendim Keşvettiğim GizemiGTA San Andreas'ın Gizemleri(Başka yerlerde bulamazsınız, bana aittir ve gerçektir!) Arkadaşlar bizzat GTA San Andreas'ta gizem avına çıktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Hayalet Arabalar Gerçek mi? Evet kesinlikle gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada yakından çektiğim için görünmüyorlar ![]() ![]() Bu resimler gerçek!Bizzat kendim çektim ve siz de çekebilirsiniz ![]() 2 ![]() Bahsi geçmiş ancak görselleri yoktu ![]() ![]() İşte bu "R" harfimiz ![]() Burada hem fotoğrafçı, hem de "R" harfi var ![]() ![]() Burada ise resmini çeken fotoğrafçımız suya ilerliyor ![]() Suya girmek üzere ![]() ![]() ![]() Ve işte giriyor ![]() ![]() Ve işte öldü ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Carl'ın Köşkündeki Spor Salonundaki Oturma Yerinde Yazanlar ![]() ![]() Carlın görev geçerek başka birinden aldığı köşkte pek de dikkat çekmeyen bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Chavcz was picked up FBI" yazıyor ![]() ![]() 5-Halka Kızı Samara'nın Kuyusu ![]() ![]() Halka isimli psikolojik-gerilim-korku filminde korkunç bir kız olan Samara kuyudan çıkıyordu ![]() Tabi bunların dışında daha birçok gizem var ama ben hiçbir yerde bulamayacaklarınızı paylaşayım dedim ![]() İşte hiçbir insanın bulunmadığı ve daima sisli olan yer ![]() ![]() ![]() Burası ıssız kasabamız ![]() ![]() Burası da kasabadaki mezarlık ![]() Ve işte oyunumuzdaki bir yapıda bulunan gizli resimler! "R" harfi ![]() ![]() ![]() Bu da kupa gibi bir şey ![]() ![]() ![]() Bunların olduğu yapıyı daha önce görmüşsünüzdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnandırıcı bulmadığınız veya bilmek istediğiniz bir şey varsa söylersiniz ![]() Bu da gizem haritası(intihar eden fotoğrafçı sarıyla işaretlediğim yerde): |
![]() |
![]() |
|