Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
andreasın, bizzat, gizemi, gta, kendim, keşvettiğim, san

Gta San Andreas'ın Bizzat Kendim Keşvettiğim Gizemi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gta San Andreas'ın Bizzat Kendim Keşvettiğim Gizemi

GTA San Andreas'ın Gizemleri(Başka yerlerde bulamazsınız, bana aittir ve gerçektir!)
Arkadaşlar bizzat GTA San Andreas'ta gizem avına çıktımÖyle gerçek şeyler buldum kiHepsinin fotoğrafını çektimHatta bazıları yalnızca fotoğraf makinesiyle görünüyorlardıBu yazacaklarımı internette ne bir Amerikan sitesinde, ne de başka yerde bulamazsınızÖlmeden önce hepinizle paylaşmak istedim, mezara götürmeyeyim değil mi?İşte buyrun:
1-Hayalet Arabalar Gerçek mi?
Evet kesinlikle gerçekOyunun yapımcıları sanırım yalnızca basit bir hata olarak açıkladılar bu kendi başına hareket eden arabalarıAma ben içlerinde birilerinin olduğunu ve bunların fotoğraf makinesi ile çekilebileceğini keşvettimSiz de kolayca görebilirsiniz ancak yalnızca belirli açılardan görülüyorlarİşte çektiğim resimler, neden hepsinde görünmüyorlar derseniz cevabım: Daha uzaktan çekildiklerinde çıkıyorlarBiraz inceleyince anlarsınız

Burada yakından çektiğim için görünmüyorlarBir de uzaktan bakalım

Bu resimler gerçek!Bizzat kendim çektim ve siz de çekebilirsiniz
23-Gökyüzündeki "R" harfi ve İntihar Eden Fotoğrafçı
Bahsi geçmiş ancak görselleri yoktuİkisini de ekleyeyim dedim

İşte bu "R" harfimiz

Burada hem fotoğrafçı, hem de "R" harfi varFotoğrafçımız fotosunu çekiyor

Burada ise resmini çeken fotoğrafçımız suya ilerliyor

Suya girmek üzere

Ve işte giriyor

Ve işte öldüBir fotoğrafçımız ölünce ise sıra diğerine geliyor ve ölümler sürüyor
4-Carl'ın Köşkündeki Spor Salonundaki Oturma Yerinde Yazanlar
Carlın görev geçerek başka birinden aldığı köşkte pek de dikkat çekmeyen bir şeyAma yazanları araştırırsanız çok fazla şey orttaya çıkıyorBunu size bırakıyorum

"Chavcz was picked up FBI" yazıyorBu gerçekten yaşanmış yani Chavz diye birini(ben tanımam ama ünlü biriymiş) FBI alıp götürmüş
5-Halka Kızı Samara'nın Kuyusu
Halka isimli psikolojik-gerilim-korku filminde korkunç bir kız olan Samara kuyudan çıkıyorduİşte ona benzeyen bir kuyu:

Tabi bunların dışında daha birçok gizem var ama ben hiçbir yerde bulamayacaklarınızı paylaşayım dedimBunlar da var:
İşte hiçbir insanın bulunmadığı ve daima sisli olan yerMezarlıktan da hayalet çıktığı söyleniyorAncak ben araştırdım, burası var ama mezarlıktan hayalet falan çıkmıyor

Burası ıssız kasabamız

Burası da kasabadaki mezarlık
Ve işte oyunumuzdaki bir yapıda bulunan gizli resimler!

"R" harfi

Bu da kupa gibi bir şey
Bunların olduğu yapıyı daha önce görmüşsünüzdürKültürü bilmediğim için adını da bilmiyorum, küçük bir yapı amaYapının tamamının da resmi vardı bende ve ayrıca 3 bir görünmez resim daha vardı burada ancak o resimlerimi galeriden silmişimDaha sonra eklerim ama
İnandırıcı bulmadığınız veya bilmek istediğiniz bir şey varsa söylersiniz
Bu da gizem haritası(intihar eden fotoğrafçı sarıyla işaretlediğim yerde):

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com