![]() |
Bir Kız Sizi Reddederse Sizin Tepkiniz Ne Olurdu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kız Sizi Reddederse Sizin Tepkiniz Ne Olurdu?1 ![]() -meltem benimle cikar misin -hayir salak -tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2 ![]() - meltem benimle cikar misin, misal iki biletim var ateslerin dansi'na - hayir salak - aa simdi hatirladim, hülya'ya soz vermistim ![]() ![]() ![]() sefere insallah ![]() ![]() ![]() 3 ![]() - meltem benimle cikar misin - hayir salak - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim ![]() ![]() ![]() 4 ![]() - meltem benimle cikar misin - hayir salak - o zaman, askim, ilk olarak ateslerin dansi'na gidelim mi ![]() ![]() ![]() - geri zekali misin nesin ya, hayir dedim ![]() ![]() ![]() - tamam, onlerden almaya calisirim ![]() ![]() ![]() di mi hayatim, show'dan once ![]() ![]() ![]() - harbiden salaksin ya, sana adimi soyledigime inanamiyorum ![]() ![]() ![]() - evet askim ya, ismin cok guzel ![]() ![]() ![]() 5 ![]() - meltem benimle çıkar mısın - kesinlikle hayır ![]() - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya ![]() ![]() 6 ![]() - bilmem ![]() ![]() - walla galiba cikarsin ![]() ![]() ![]() ![]() aciklik getir su konuya - hayir salah hayiiiiiiiir ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - sertan bu kadar salak olmayi nerde ogrendin - her gun 1 saat calistim duzenli ![]() ![]() ![]() ![]() - hmmm 7 ![]() -meltem benimle cikar misin -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki - 8 ![]() -meltem benimle cikar misin -hayir salak -sie la, ben seni deniyordum zaten ![]() ![]() üstüne beton dokerdim senin ![]() ![]() 9 ![]() -meltem benimle cikarmisin -hayir salak ![]() ![]() -peki sen asansorle cik ben yetisirim 10 ![]() - meltem benimle cikarmisin - hayir salak ![]() ![]() - in o zaman ustumden, giy ustunu, uza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|