![]() |
..::Hidayet Türkoğlu İlginç Yaşantısı...:: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..::Hidayet Türkoğlu İlginç Yaşantısı...::Unlu basketbolcu Hidayet Turkoglu esiyle birlikte, Eminonun de geziyordu ![]() dolastilar, Kapalicarsi, Nuriosmaniye, Yerebatan Sarnici, Ayasofya, Sultanahmet, Topkapi Sarayi, Gulhane Parki derken, Yeni Caminin onune kadar geldiler ![]() bagira simit satan bir cocuk vardi ![]() birden durakladi ![]() ![]() ![]() Sonra simitciye yaklasti: - Simit'in kaca koc ? - 300 bin abi ![]() citir ![]() ![]() ![]() ![]() - Tezgahta kac simit var ? - 70-80 tane var herhalde ![]() ![]() ![]() tutar ? - Seksen desek 24 milyon ![]() - Al sana 30 milyon ![]() ![]() ![]() aldim ![]() ![]() ![]() -Sagol abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basketbolcu uc onluk cikartip simitcinin onune birakti ![]() saskindi ![]() bes adim yurumuslerdi ki esine yaklasip fisildadi ![]() - Hidayet sen deli misin ? - Yooo - Peki yemedigimiz simitlerin parasini niye verdin ? - Bosver sorma ![]() - Diyelim ki soruyorum ![]() soruyorum ![]() - Oyleyse soyleyeyim ![]() - Lutfedersiniz beyefendi ![]() - Tablanin kenari dikkatini cektimi ? - Hayir ![]() - Baksan gorecektin ![]() kazinmisti ![]() - Nasil bir isim ? - Hidayet ! - Yoksa ? - Evet o tezgah, eskiden benimdi ![]() Bu hikayeyi hidayet tv8 de katildigi bir programda kendisi anlatmistir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|