Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkları, bitmiş, geçmişe, gömmeli

Bitmiş Aşkları Geçmişe Gömmeli

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bitmiş Aşkları Geçmişe Gömmeli

Hiçbir zaman kolay olmamıştı benim için geçmiş ile yüzleşmek veya geçmişe dair bir şeyi bugünde bulmak Hele ki geçmişe gömdüğümü sandığım sevgilerin, insanların birden dirilip karşıma çıkması en korktuğum şeylerin başında geliyordu Ne yazık ki hayat, insanın korktuğu şeylerle yüzleşmesi gereken bir platform olduğunu hiç mi hiç gizlemiyordu bizlerden

Sanırım dünyada ne kadar sigara varsa hepsini ben içmiş olmalıydım Beynimin bu derece uyuşmasının, düşüncelerimin bu denli dumanlar ardında kalmasının başka nedeni olmazdı Aslında hiç sigara içmezdim Alkol deseniz, eğer benimki içmekse, emin olun dünyanın %99'u sarhoş dolaşıyor şu anda, şu saniyede Neydi o zaman bu çaresizliğin sebebi diye düşündüm Aslında benim içimdeki savaşlar hiç de uzun sürmezdi Hani hep olur ya, mantık ile duyguların savaşları İşte onlardan bahsediyorum Genellikle mantık önce bir saldırıya geçer, sonra kısa süreli bir başarıdan sonra çaresizce duygulara yenilirdi Hep kapıp koy vermeyi, akışına bırakmayı seçmiştim ilişkilerde Fakat mantık, her kaybettiği savaştan sonra biraz daha güçleniyor, yeni silahlar ile savaşa hazırlanıyor ve her geçen gün biraz daha akıllanıyordu En önemlisi düşmanı içinden çökertmeyi öğreniyordu İşte bu yüzden, şu an için içimi yiyordu

Dostluk içinde, anlayışla koymuştuk noktayı soğuk bir Şubat günü 1998'in ya da noktayı koyduğumuzu sanmıştık Aradan geçen günler boyunca sevgililer geçmişti ikimizin de hayatından Sevgililer veya sevgimsi elektriklenmeler Ara sıra, özel günlerde birbirimizin sesini duymuştuk o kadar Pekiyi ya o son günlerde artan mesajlar neyin nesiydi öyleyse? İlk günlerin ürkekliğini taşıyan, tedbirli sözcüklere gömülmüş gizli mesajları ancak birbirini çok iyi anlayabilen kişilerin fark edebileceği o mesajlar Bilemiyordum Emin olduğum tek şey, şu anda onunla buluşmak için metroda gitmekte olduğumdu o kadar

İstiklal caddesinde yürürken cafe'ye giden yolun bu kadar uzun olduğunu düşünmemiştim Attığım her adımla heyecanım artıyor, kalp çarpıntısının seviyesi yükseliyordu "Çok hızlı yürüyorum ya ondandır" diye avutuyordum kendimi Bu avuntu kapıdan içeri dalarcasına girdiğim zaman son buldu

Değişmişti Saçlarını kestirmişti Gözlüğünü yenilemiş, siyah ağırlıklı giyinmişti Kısacası büyümüştü O çocuksu ifadenin yerini olgun bir gülümseme ile kapatmıştı görüşmediğimiz yıllar boyunca Gözleri hala eskisi gibi umutla parlıyordu Bu parıltıyı görmek beni ürküttü bir an

Konuşmaya başladık Okulunu sordum, bir dersten kalmış yine O bana işimi sordu iyi olduğunu söyledim Bir şeyler sipariş ettik yemek için neydi hatırlamıyorum Konu konuyu açtı

Eskilere döndük bir süre sonra

İlk günleri konuştuk

İlk buluşmayı

İlk dokunuşları

Mirey'in arabasındaki ilk öpücüğü

Sevgilisini sordum Kaçamak cevaplar verdi

Benim hayatımda biri olup olmadığını sordu; "Yok" dedim

Neden orada olduğumuzu sordum

Onu en iyi benim anladığımı, bana ihtiyacı olduğunu söyledi

Geçmişte neye nokta koyduğumuzu sordum

Noktaları sevmediğini söyledi

Gözleri Hala umutla parlıyordu Yoğunluk, her geçen dakika biraz daha artıyor, hissedilir bir sessizlik hüküm sürmeye başlıyordu aramızda Bana ihtiyacı olduğunu söylemişti Benim onu hiçbir zaman, hiçbir koşulda tek başına bırakmayacağımı, her zaman ona destek olmak için yanında olacağımı biliyordu Allah kahretsin ki bunu biliyordu Mantığım kaybetmek üzereydi savaşı Geri çekilmeyi düşünmeden savaşıyor, sanki ölüm veya kalım arasında ince bir sınırı zorluyordu Ve mantığın yenilgisi onun elini tutmamla kesinleşti

Masanın üzerindeki eline yavaşça dokundum ve kavradım

Bir süre hiçbir şey söylemeden öylece birbirimize baktık

"Elimi bırak" dedi

"Sen bırak" dedim İkimiz de bırakamadık

"Beni hala seviyor musun?" dedi

"Hayır" dedim

Yalan söyledim

Anladı

"Sen beni hala seviyor musun?" dedim

"Hayır" dedi

Yalan söyledi

Anladım

Hiç birbirini seven insanların birbirine yalan söylemesine tanık oldunuz mu? Çok komik bir durumdur Başlar öne eğilir Gözler kaçırılır O kadar abuk kelimelerle kurulur ki cümleler, söylemek çok zorlaşır İfadeler anlamsızlaşır İşte böyle bir şey

Ne o, ne de ben, "Ne istiyorsun?" diye sormadık

"Gitmem gerekli" dedi

"Tamam sen bilirsin" dedim

Kalktık Hayatımda ilk defa belki de bir caddenin uzaması, yolun bitmemesi için dua ettim o akşamüstü Ama gelirken uzadıkça uzayan o yol, dönerken sanki bir metre gibi geldi

"Kendine iyi bak" dedi

"Sen de" dedim

Otobüse bindi Döndüm Yürüdüm ve kendimi ilk otobüse attım Nereye gittiğine bakmadan Eve vardığımda hemen yattım Kafamdaki düşünceleri uykuya boğmaktı niyetim Gecenin bir yarısında derinden gelen bir mesaj melodisi ile uykum bölündü "Serdar, yalan söyledim!" yazıyordu

Anladım Gözlüklerimi bile bulma ihtiyacı duymadan cevap yazdım; "Ben de"

Anladı Başka bir şey yazmamasından anladığını anladım

Bitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com