![]() |
Cem Yılmaz Küçükken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Yılmaz KüçükkenBen cocukken cok salaktim ![]() ![]() Ablama, "Nasil olup da koca bir gunu canin sikilmadan evde oturarak geciriyorsun?" Demistim ![]() "Buyuyunce insanin cani sokakta oynamak istemez ki" cevabini vermisti ![]() anlamak icin kendime, "Canin sokakta oynamayi istiyor mu?" diye sormustum ![]() Sabahlari kalktigimda aklimin hala yerinde olup olmadigini anlamak icin 2+2,3+4 gibi toplama islemleri yapardim ![]() ![]() Dedemle parka gittigimiz bir gun TRT'ciler cekim icin oradaydi ![]() ![]() jeneriginde gozuktugum cocuk programini izlemek icin televizyon basina gecti ![]() "Beni niye parkta unuttunz?" diye gozyaslarina bogulmustum ![]() "Geri vites" kavramim yoktu ![]() gidiyor zannederdim ![]() Benden buyuk kuzenlerim dondurmacilarin dondurma kulahlarinin sivri kismiyla kulaklarini karistirdigini soylemisti ![]() ![]() ![]() ![]() Babaannem bir gun gelirse sevdigim dizilerin olmadigi bir gun gelsin istiyordum ![]() Abimle Karaoglancilik oynardik ![]() ![]() Sonra evire cevire doverdi ![]() ![]() Yesil ve siyah zeytinin ayri agaclarda yetistigini sanirdim ![]() Bulmacalardaki, "Annenin erkek kardesi" kismina dayimin bes harfli ismini sigdirmaya calisirdim ![]() Anaokulunda patates baskisi yapmayi ogrenmistik ![]() masa ortulerine filan basmistim ![]() son bulmustu ![]() ogretmenimin yanina gittim ![]() ![]() ![]() Renkli boyalara batirdigim patatesi vucudumun her tarafina bastim ![]() ![]() Beni o halde gorunce aglamaya baslamisti ![]() Madonna ile Maradona'yi kardes zannederdim ![]() "Bunlarin babasi ne sansli be ![]() ![]() Birinden ozur diledigim zaman Allah'in bana bir ozur verecegini sanirdim ![]() Sakat olacagimi dusunup hemen "diledigim ozru " geri alirdim ![]() Kurban Bayrami'nda toplanan derilerden ucak yapildigini sanirdim ![]() kaplandigi icin Turk Hava Kurumu'nun topladigini dusunuyordum ![]() Ucak kacirma filmlerinde silahla ates edildiginde ya da bomba patladiginda, "Ayyy! Deri delindi!" derdim ![]() "Gil" diye konusanlari fakir zannederdim ![]() Annem banyodan ciktiktan sonra babamin soyledigi, "Sihhatler olsun" lafini "Saatler olsun" diye anlardim ![]() Bunun da, "Banyoda amma cok kaldin" gibi bir sey demek oldugunu sanip babamin anneme kizdigini dusunurdum ![]() Annemin buna karsin niye sadece, Sagol" dedigini merak ederdim ne kibar kadın derdim ![]() ![]() ![]() cevaplarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|