![]() |
Beş Fıkra Birine Mutlaka Güleceksiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beş Fıkra Birine Mutlaka GüleceksinizVICKS Gemi, okyanusun ortasinda bataririlir ![]() ![]() Birlikte bir tahta parcasina tutunarak yuzerleryuzerler ve sonunda issiz bir adaya ulasarak canlarini kurtarirlar ![]() ![]() Bunlar bir aksam konusurlarken, konu "seks" den acilir ![]() bu gidisle daha uzun yillar da beraber kalacagiz ![]() rahatlayalim ![]() ![]() ![]() kutuyu goruncesorar: " Hocam o elindeki kutu ne yaw?" beyaz cevap verir ![]() ![]() Hani bunca yildi beraberiz; seni incitmek istemem ![]() ![]() Zenci arkasina gecer ![]() ![]() Zenci cevap verir ![]() ![]() YANLIŞ ANLAMA Dunyaca meshur, zengin, yakisikli bir isadami, Istanbulun unlu bir restoraninda 10 kisilik bir rezervasyon yaptirip masada kus sutunun bile eksik olmamasini soyler ![]() Restoran, aksama gelecek konugu agirlamak ici tam tesekkullu bir masa hazirlar ![]() Saat 20:00 gibi, beklenen konuk gelmistir ![]() Fakat 10 ![]() eti yer ve sarabindan bir yudum ictikten sonra parmagini siklatir ve omuzunda oturan kus ucarak 5 ![]() ![]() Restorandakiler saskin saskin bakarken Adam garsonu cagirarak masayi yeniden donatmasini ister ![]() Masa tekrar donatilir ve adam yine yavas yavas tabagindaki eti yer ve sarabindan bir yudum ictikten sonra parmagini siklatir ve omuzunda oturan kus ucarak 5 ![]() icerisinde masada ne var ne yok yer bitirir ve tekrar adamin omuzuna konar ![]() Restorandakiler iyice sasirmis bir halde bakarken Adam garsonu cagirarak masayi yeniden donatmasini ister ![]() -"Beyefendi affedersiniz ama bir aciklama yapar misiniz " Adam gayet sakin - "Tabi " der ve anlatmaya baslar ![]() - "Gunun birinde yolda ihtiyar bir adama yardim ettim, meger adam cinmis, ve benden uc dilek istememi soyledi ![]() o gunden beri kurekle para harcarim bitmez ![]() hic eksik olmadilar ucuncu ve son dilegimse doyumsuz bir kus sahibi olmakti, Yanlis Anladi ******** Cocugu der ![]() ŞİŞEDEN İÇ Adamin biri bir gece bir sokakta yururken yerde bos bir sise gorur ![]() Can sikintisiyla siseye bir tekme vurur ![]() ![]() Ne dilersen dile benden der ![]() istedigim zaman votka icmek isterim ![]() ![]() ![]() Ve cin isteneni yapar ![]() ![]() kaldirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elindeki bardaktadir ![]() ![]() ![]() ![]() Onun icinde bardaga iser ve kadindan icmesini ister ![]() Kadinnazlanir ama adam cok israr edince tadina bakar ![]() ![]() Butun gece icerler ![]() ![]() Adam bardaklara iser ve sonuc yine aynidir ve yine sabaha kadar icerler ![]() Ertesi aksam da adam eve gelip iki bardak ister ve yine alem yaparlar ![]() Butun hafta boyle gecer ![]() ![]() Karisina bir tane bardak getirmesini soyler ![]() ![]() Bir yudum alir ve oh ceker ![]() ![]() Elbette, sen de iceceksin ama sen bu gece siseden iceceksin ![]() YALARIM Cok yasli ve ayni zamanda merakli bir kadin alisveris için çarsiya çikmis ![]() Yolda yürürken gözüne kuyrukta bekleyen seksi giyimli bayanlar takilmis ![]() En sondakine sormus "evladim bu ne kuyrugu böyle?" diye, seksi bayan sinirli bir sekilde yasli kadini süzerek, "teyze burada nane sekeri veriyorlar" demis ![]() Kadincagiz da uzun süre olmus nane sekeri yemeyeli hemen kuyruga girmis ![]() Aslinda o gün fahiselerin vesika uzatma günüymüs, sirasi gelen vesikasini uzatip mühürletiyormus ![]() Sonunda sira ihtiyar kadina gelmis adam karsisinda yasli kadini görünce "sende mi be teyze?" demis o da cevaben "a evladim dislerim yok ama yalarim" demis ![]() AÇIK BÜFE Dört arkadaş lüks bir otelin barında demleniyorlarmış ![]() ![]() Kadınla bakışmaya başlamışlar ![]() ![]() : Hanımefendi, demiş ![]() ![]() Sizinle beraber olmak istiyoruz, demiş ![]() ![]() Sen ve arkadaşların organlarınızı çıkarıp masanın üzerine koyun, hanginizinkini beğenirsem onunla bu geceyi birlikte geçireceğim, demiş ![]() koymuşlar masanın üzerine ![]() ![]() sen menüden bir şeyler bak, ben gidip içkileri alayım demiş ![]() yan tarafta 4 adamın organlarını masanın üzerine koyup, kadının da ona baktığını görünce hemen heyecanla arkadaşının yanına koşmuş ![]() ![]() ileride açık büfe var ![]() |
![]() |
![]() |
|