![]() |
Bir Kaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kaç FıkraBerber: İki arkadaş konuşuyorlardı: "Her ne kadar elimden binlerce hanım geçti ise de hep çekingen hareket ettim ![]() ![]() ![]() "Ayıp bunu nasıl söyleyebiliyorsun!" "Bunda ayıp ne var ![]() Dal: Memur müdüre gitti: "İstifa ediyorum efendim, arkadaşlar benimle durmadan "şempaze maymun" diye alay ediyorlar ![]() ![]() "Olmaz" dedi müdür, "çalışkan ve dürüst bir memursunuz ![]() ![]() Birlikte şirketin çeşitli dairelerini gösteren büyük şemanın önüne geçtiler ![]() "Evet, hangi dalı seçiyorsunuz:" "Aşkolsun" dedi memur, "siz de mi müdür bey!" Çoraplar: Akıl hastanesinde doktor, dvranışlarını normal bulduğu hastaya niçin hastanede bulunduğunu sorar ![]() "Pamuklu corapları yünlülere tercih ettiğim için" diye cevap verir ![]() Şaşıran doktor: "Bunun anormallik neresinde? Ben de pamuklu çorapları tercih ederim ![]() ![]() Hasta sevinçle karşılık verir: "Çok memnun oldum doktor ![]() Cesaret: Karı-koca fare, mahzende oturuyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgilim, nereye gidiyorsun: Gelsen de tatlı tatlı sevişsen olmaz mı?" "Hadi yahu, dedi erkek; sana kim bakar! Ben şimdi kedinin hakkından gelmeye gidiyorum! ![]() ![]() ![]() Sarhoş: Sarhoşun biri yolda karşılaştığı adamı tokatladı ![]() "Nereye be adam? Sen de ona bir tokat atsana ![]() ![]() ![]() Adam gülerek cevap verdi: "Bende ona tokat atacağım tabii ![]() ![]() ![]() ![]() Topu Elinden Kaçırmış: Hasta doktoruna dert yandı: "Sormayın doktor bey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Canım kaleci olduğunuzu düşünmeyi bıraksan da biraz da güzel kızları düşünsen olmuyor mu yani?" "Ah doktor bey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12'niz de mi?: Katil, suçunu itiraf etti, yargıç da durumu juri heyetine iletti ![]() " Bu sanık suçsuzdur ![]() ![]() ![]() Yargıç adamakıllı kızdı: "Canım, ne biçim iş bu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Delilik efendim,delilik ![]() ![]() ![]() Yargıç bütün jüri üyelerini teker teker süzdü ![]() "Sahi mi? 12'niz de mi? ![]() ![]() Aynı Yola Çıkar: Arabayı hızlı sürmekle itham ediliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Hakim kararı bildirdi: "Bu iddianızı nazarı itibare alıyoruz ![]() Deli Aklı: İki deli aynı odada yatıyorlardı ![]() ![]() "Niye ışığı yaktın?" "Öbür odaların ışıklarının sönük olup olmadığını anlamak için ![]() Kısa Dönem: Temel, askerlik görevini bir denizaltında yapıyordu ![]() ![]() ![]() "Beni daha fazla alıkoymak istemediler ![]() ![]() ![]() ![]() Ajan Rus gizli haber alma orgutu KGB Ruslar hakkinda cok gizli sirlari ele geciren uc ajani;amerikali,ingiliz ve laz ajanlari yakalamisti ![]() bilgiyi guvenlik acisindan uce bolmus ve herbirinin diger iki sirdan haberi yokmuscasina herseyi ayarlamislardi ![]() iskencelere basladi ![]() ![]() ![]() Sira ingilize gelmisti o da 9 ![]() ![]() hersey tamamlanacak ![]() ![]() ![]() ![]() essoglessek hatirla ![]() ![]() El Bombasi Karadenizliler doguda ruslarla sicak savastalar ![]() bombalarini cekip rus askerlerinin oldugu tarafa atiyorlarmis ![]() bombalarin pim'ini cekip tekrar bu tarafa atiyorlarmis ![]() Devekusu Temel Avustralyaya devekusu avlamaya seyahata cikiyor ![]() ![]() devekusu, hemen arabayi durduruyor silahini dogrultuyor ![]() gorunce urkerek kafalarini kuma gomuyorlar ![]() saklaniyorlar ![]() ![]() soruyor: Ulan nereye gitti bu hayvanlar? Fikra Temel kahvenin bir kosesinde kendi kendine soyleniyor ![]() ![]() Arada bir de hatirladigi birseyi bosvermek istermis gibi elini yukariya dogru kaldirip indiriyormus ![]() sabahtan beri konusarak guluyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Temel: Kendi kendime fikra anlatiyorum ![]() Peki arasira elini yukari kaldirip indiriyorsun ![]() ![]() ![]() Temel: Yahu bildigim fikra aklima gelirse onu geciyorum ![]() Ölüm Cezasi Naziler Uc Ingiliz,Fransiz ve Laz'i esir almislar ve sonucta olum cezasi carptirmislar ![]() Asilarak mi? Kursuna dizilerek mi? Ilk once Fransiz yanit verdi: Benim atalarim hep giyotinle olduler ben de giyotinle ![]() yerlestirmisler giyotine ![]() ![]() santim kalinca giyotin duruyor ![]() sinirleniyor ![]() ![]() ![]() Asilarak olmek cok kotu benide giyotinle oldurun ![]() ![]() Almanlar giyotini tamir ediyorlar ![]() ![]() Sonucta Ingilizde kurtuluyor ![]() ![]() Arkadaslar asilarak olmek gercekten cok kotu ![]() ![]() En iyisi beni kursuna dizin ![]() Oruc Temel Dursuna soruyor: Ula Dursun sen oruclu oruclu kac hamsi yersun? Dursun:Vallaa 100 tane yerim ![]() Temel:Olur mu ulan ilk hamsiyi yediginde oruc bozulur diger 99 sayilmaz ![]() Neyse Dursun bunu kafaya takiyor ![]() Ula Idris sen oruclu olarak kac hamsi yersun? Idris:Valla 50 tane falan ![]() anlatacaktum ![]() Papagan Temel sehre inmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saflikla: Afedersun hemserum ![]() Pire Karadenizli bir bilim adami pirelerle deney yapiyor ![]() pire sicriyor; "zipla" diyor, pire zipliyor ![]() ve zipla diyor ![]() ![]() Rapor 1:Pire kanatlari koparimis olarak zipladi ![]() Bu defa ayaklarini kopariyor ve "zipla" diyor hareket yok ![]() diyor yine hareket yok ![]() ![]() Rapor 2:Pirelerin ayaklari kopunca kulaklari duymuyor ![]() Polis Yok Temel'le Dursun kamyona 6 metre yuksekliginde esya yuklemisler, Istanbul'a goturuyorlar ![]() ![]() yuksekligi 4 ![]() ![]() ![]() Dursun etrafa bakmis ![]() ![]() ABZÜRTLER Pijama giymis file ne denir ? Allah rahatlik versin Mavi ayi neyle vurulur ? Mavi av tüfegiyle Kirmizi ayi neyle vurulur ? Kirmizi av tüfegiyle Peki pembe ayi neyle vurulur ? Pembe ayi yoktur ki ![]() ![]() ![]() Iskoclar (yahudiler ya da cimriler, herneyse iste) hava sogudugunda nasil isinirlar ? Bir mum bulup etrafinda toplanirlar Peki, hava daha da sogursa ne yaparlar ? Etrafinda toplandiklari o mumu yakarlar Bosluktaki fil'e ne denir ? Fil in the blanks! Yamyamlar ucaga ne derler (nasil adlandirirlar) ? Konserve Bir fili buzdolabina nasil sokarsin ? Buzdolabinin kapagini acar, fili arkasindan iterek Peki bir zürafayi o buzdolabina nasil sokarsin ? Önce icerdeki fili cikartip sonra zürafayi iterek Karinca, fili görünce agacin arkasina saklanmis, niye ? File celme takmak icin Fil celme sonucu yere düsmüs ve ambulansla hastaneye götürülüyormus, bizim karinca da ambulansin pesinden kosuyormus, niye ? Filin durumuna üzülmüs, ona kan vermek icin Ormanda hayvanlar toplantisi oluyormus, bir hayvan gelememis, hangisi ? Buzdolabina kapattigimiz zürafa Sarisinlar sabah ilk is olarak ne yaparlar ? Esyalarini toplayip evlerine dönerler Yüzme bilmeyen birini suya atmislar ama batmamis, niye ? Tipi kayikmis Bir trafik kazasi sonucu baba ile oglu ayri hastanelere yatirilirlar ![]() ![]() 10 ZENCI Koleler ciftlikten kacarken sihirli lamba bulmuslar ve cini lambadan cikarmislar ![]() Dileyin benden ne dilerseniz ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5,6,7,8 derkeeen 9 ![]() ![]() sIra 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istegini garip bir bogurtu ile belirtmis: "HEPSINI ZENCI YAP!" ![]() Roman Temel kirtasiye'ye girmis ![]() ![]() tezgahtari sormus: Efendim agir mi olsun hafif mi? Temel: Farketmez canim ![]() ![]() BEDAVA SEKS Benzin istasyonunun onunde bir afis: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazaniyor ![]() Iki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks icin lotaryaya talip olur ![]() ![]() ![]() Benzinci sorar: Kafamdan bir sayi tuttum, bilirseniz bedava seks ![]() "Uc" derler ![]() ![]() ![]() Benzinci, "Bilemediniz, ben bes tutmustum ![]() Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya ![]() ![]() ![]() Bizimkiler "Yedi" der ![]() Benzinci "Olmadi, ben alti tutmustum" ![]() Uc gun sora yine depoyu "****erler", yine lotarya ![]() ![]() ![]() "Iki" derler, benzinci "Bir" der ![]() Kafadarlardan biri arkadasina acilir ![]() ![]() ![]() "Yahu bu bizi kandiriyor galiba, hep baska rakam soyluyor ![]() ![]() ![]() Diger cevap verir: "Yok canim kizkardesim arka arkaya iki kere kazandi ![]() ESSEK Birgun Temel esegiyle koyune donerken yolda gordugu elma bahcesindeki elmalardan tatmak ister ![]() ustunde kolayca eristigi elmalarla bir guzel karnini doyurur ![]() ![]() ![]() bir guzel esegi dover, ardindan da Temel'i pataklar ![]() - Tamam tovdun, anladik ta sana pirsey sormak isteyrum! - Sor bakalim ![]() - Neden once beni degul de esegi dovdun ? - Seni once dovseydim esek kacardi da ondan ! ![]() ![]() ![]() Sapkasiz Tavsan Ormanlar krali aslan ile yardimcisi tilki bir gün ormandayürüyorlarmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CLINTON Clintonlar tatildeyken, Beyaz Saray'in papagani olmus ![]() ![]() sahibesine aitti ![]() ![]() ![]() Papagan, "Cok genc" diye bagirmis ![]() ![]() Ardindan Hillary girmis ![]() ![]() ![]() Derken, Papagan sevincten kanat cirpmis ve Clinton iceri girdiginde: "Selam Bill, gorusmeyeli nasilsin ?" HANGİSİ DAHA AÇIKGÖZ Çok akıllı geçinirdi ![]() ![]() -Bakın doktorcuğum, yine ben geldim, hatırladınız mı beni?dedi ![]() Doktor da güldü : -Tabii, hatırlamaz olur muyum? -Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?İlaç vermeyecek misiniz? -Hayır gerekmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|