İhanet Ve Hırs :) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İhanet Ve Hırs :)Bir kaç yıllık evli çiftin bir bebekleri olur ![]() 2 yaşına geldiğinde bebeğin çok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar ![]() 3 yaşına geldiğinde yetişkin bir insan gibi konuşur![]() ![]() 5 yaşında, aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar ![]() 10 yaşında ileri matematik profesörleriyle ileri konularda açık oturumlara katılır ![]() 13 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar ![]() ![]() ![]() Bir gün çocuk: "Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim ![]() ![]() ![]() Ben öldükten 2 yıl sonra 5 Kasım günü annem ölecek![]() Annem öldükten 3 yıl sonra da 15 Haziranda babam ölecek ” Annesi ve babası çok şaşırırlar![]() ![]() Gerçekten de bir yıl sonra çocuk ölür ![]() ![]() Baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigorta yaptırır![]() ![]() 2 yıl sonra da 5 Kasım günü anne ölür![]() ![]() ![]() Baba 3 yıllık ömrünün kaldığını bildiğinden, sigortadan aldığı milyarlarla seyahatlere çıkar ve birbirinden güzel bayanlarla yer bitir Hatta evini bile 16 Haziranda boşaltmak şartıyla satarak alemler yapar ve son günlerini bekler![]() ![]() Ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir hayat kadını kiralar, önce jakuzide eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu saatlerle bir gece geçirir ![]() Adam her şey bittiğinde gözlerini kapatır ve: "Vay be yarın ölmüş olacağım ![]() Karım olmadan 3 yıl ne hayat geçirdim ama her şeyi yaptım, dolu dolu yaşadım, helal olsun bana" diyerek, alkolün verdiği rehavetle ve yorgunlukla uykuya dalar![]() Ama o da ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor![]() !!!!!!Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği genç bayan çığlık çığlığa koşarak içeri girer ![]() ![]() ![]() "HEMEN ASAĞIYA GELİN NE OLUR ![]() UŞAĞINIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR![]() ![]() GALİBA ÖLMÜŞ!!!!" |
|
|
|