Bi Biskrem Versem Diologlari(Süper...) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bi Biskrem Versem Diologlari(Süper...)-ayse ![]() cok tatlisin![]() dayanamiyorum![]() seni istiyorum![]() vercen mi?+olmaz hakki ![]() veremem![]() evlenmeden olmaz![]() ![]() -bi biskrem versem ? +hakki ![]() ben sana iki biskrem veriyim, bi sktrgit basimdan![]() ![]() -sofor bey ![]() gungoren'e gider mi?+hayir kardes ![]() avcilar arabasi bu![]() ![]() -nasil olur? ama ben gungoren'e gitcektim ![]() ![]() +yok dedim kardesim anlamiyon mu? -bi biskrem versem ![]() ![]() +lan bi git basimdan ![]() polis var![]() ceza yiicez simdi![]() laahavlevelakuvvete![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -leylaaaa ![]() terliklerimi getir![]() ![]() +banane mecnun ![]() bulasik yikiyorum![]() kalkta kendin al![]() ![]() -bi biskrem versem ? +seni gidi ![]() ![]() ![]() ![]() herif![]() püsküvütün paketi burda![]() gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren![]() ![]() -remzi abi ![]() bi Muratti versene![]() ![]() +kalmadi guzel kardesim ![]() zam gelcek diye dagitmiyolar![]() ![]() -hadi abi yaa ![]() vardir senin zulada bişiler![]() ![]() +valla yok diyorum olm ![]() anlamiyomusun?-bi biskrem versem ? +dikkat et ![]() bakkaldayiz![]() şu raflara bi goz gezdirsene![]() malmisin nesin![]() ![]() -abi pardon ![]() yildirim beyazit'a nasil gidebilirim?+bilmiyorum abi ![]() bende yabancisiyim buralarin![]() ![]() -bi biskrem versem? +o zaman olur bak ![]() şu caddeyi takip et![]() yolun sonundan saga devam et![]() ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *abi orda oyle bi yer varmiydi ki? +ne biliyim a q![]() acliktan miidem kaziniyodu![]() iyi geldi enayi![]() ![]() -abi naber yaa ![]() ![]() +iyidir koçum ![]() senden naber?-iyidir abi ama bi biskrem versem daha iyi olucam sanki +ne biskremi lan? o nerden cikti? -ne biliyim abi ![]() Allah soyletti+ +abi cok pis bi espri öörendim ![]() yapiyim mi sana?-yapma ![]() ![]() +yaptim bile ![]() cek donunu![]() eahueh![]() ![]() -olm kaç kere dedim sana umuma acik yerlerde espri yapma diye ![]() bi biskrem veriyimde sus artik![]() ![]() +nerde vercen ![]() burda mi? ayip abi yaa![]() ehauehuha![]() ![]() |
|
|
|