Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, gece, ölü

Bu Gece Adam Ölü

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Gece Adam Ölü

Bu gece bir adam öldü, karanlık şehrin içinde

Ruhunu boğaz'dan aşşağı bıraktı sessizce,
Son cümlesi;"Seni Seviyorum" oldu, ağzından başka bir şey dökülmedi Bu gece bir adam öldü sayende
İlklerini yaşattığın, ilk defa sevdiğin, ilk defa sevdiğim
Bu adamı öldürdün sen
Hiç acımadan vurdun yüreğime hançeri, daha da acı çekeyim diye, içeride bıraktın

Artık acı çekmiyorum biliyormusun?
Çünki yüreğimi; tek tanıdığım, tek tanığım olan sana bıraktım
Öldüm gelmeyişinle bir kere daha,
Öldüm gelmeyişinle bin kere dahaGözyaşlarını tutamadı bu adam ağladı, hemde hiç durmadan
Bir çocuk babasından nasıl ayrı düşerse, bir bebe anne kucağından nasıl hoyratça alınırsa işte öyle ağladım

Haykıramadım, bağıramadım içimdekileri bu yabancı şehre, bu yabancı insanlara
İçimde sessiz bir çığlık, kulaklarımı sağır edip geçti gitti
"Sağırdım ardık,
Göremediğim içinde seni, kördümKör olmuştum,
Sağırdım bilmiyordum artık hiçbirşeyi"
Anlamıştım, sana seni ne kadar sevdiğimi anlatamamıştım,
Belki zaman, belki mekan, belkide insanlar buna izin vermedi
Ben boynu bükük bir çocuktum, hep öyle oldum hep öyle kaldımSende boynumu bükük bıraktın bu karanlık ve yabancı şehirde,
Tanıdığım insanlar yabancı bana, tanıyamadığım bu karanlık şehir yabancı bana,
Sen bile yabancısınOysa bu adam seni ne kadar sevdiğini daha anlatamamıştı, belki anlatmıştıda sen anlamamıştın
Gözlerime bakmadın, gözlerine bakamadım,
Baksaydık birbirimize, kaybolduğumuzu görürdük
Bu adam söz vermişti sana, seni üzmeyecekti bir dahaDuymadın dinlemedin bile
Akıttığı o göz yaşı damlalarında hep senden bir parça vardı ve gülmüyordu bu adam artık, gülemiyordu,
Yüzünde senle beraber açan ilkbahar tebessümleri yoktu, olmayacaktı artık Bu gece bir adam öldü senin için;
Yüreği sende, ruhu ise denizin derinliklerinde kaldı kayboldu gittiO anı yaşadı bu yüreksiz yürekO anlara resim olacak bir anı yaşadı bu adam
Ben sensizliğin en derin okyanuslarında kaybolmuşken, yüreğimde sebepsiz bir fırtına
Kayalıklara vurup, paramparça olan bir gemi gibi yüreğim,
Paramparça oldum, öldüm
Sende benle beraber öldün
Ben senin ölmeni istememki, isteyememki bir meleğin ölmesini
Şarkı bu ya;
"Sen bende ben ölürsem ölürsün, sen ölürsen ben zaten ölürümBatan bir güneş gibi ayrıldık, ayrıldı ellerimiz, ayrıldı yüreklerimizZamanı durdurdum ben içimde, herşey olduğu gibi kaldı bendeGidiyorum dedim, gittim ardıma bakmadan
Yüreğimi senin yüreğine teslim ettim, ruhumu attım boğazın serin sularınaŞimdi ölü bir bedenim Beni affet olurmu?Yüreksiz bir adam bunları yazan ve aynı zamanda ruhsuz
Hiçbir zaman iyi bir oyuncu olmadım, olamamdaYalancı herkes kadar olmuşumdur heraldeSevdim ihanet etmedim, edenide affetmedimGözyaşlarım sel olup yine vuruyor dalga dalga içimin kıyısına,Hoyratça sevilen bir çocuk,Memeden zorla kesilen bir yavru,İçim acıyor, gerçekler acıdır acıtıyorSon kez baktım bırakırken seniO yabancı şehreKendi kendime elveda dedim,Yüreksiz adam sana elveda Git öldür kendini, sat ruhunu şeytana,
Böyle bir ruh, böyle bir benlik yarar ancak onaAğladım durmadan ağladım, gözlerim kan çanağına döndü,
Kanlı bir yürek savaşının, yegane kaybedini oldum
Her yerim kan, her yerim yara bere,
Tek dayanağım olmuştun senBitiriyorum artık bu romanı, sonu geliyor sayfaların,
Ben kelimelerin şehrinde kayboluyorum, sen ise yabancı bir şehre yar!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com