![]() |
♥ Anne ♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ Anne ♥Annemin yalnızca bir gözü vardı ![]() ![]() Ailemizi geçindirmek için okulda aşçılık yapardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün sınıfta bir arkadaşım dedi ki, “Eeee, senin annenin yalnızca bir gözü var!” Yerin dibine girmek istedim ![]() ![]() Bu yüzden o gün onunla karşılaşınca dedim ki, “Beni gülünç duruma düşüreceğine ölsen daha iyi?!!!” Annem karşılık vermedi ![]() Dediklerim hakkında bir saniye bile durup düşünmedim çünkü çok kızmıştım ![]() Onun duyguları beni ilgilendirmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra evlendim ![]() ![]() ![]() Bir gün annem beni ziyarete gelmişti ![]() ![]() ![]() Ona “Evime gelip çocuklarımı nasıl korkutabilirsin! HEMEN BURADAN GİT!” diye bağırdım ![]() Buna annemin sessizce “Kusura bakmayın ![]() ![]() ![]() Karıma “iş seyahatine gidiyorum” diye bahane uydurdum ![]() ![]() ![]() Hiç üzülmemiştim ![]() ![]() “En sevgili oğlum, her zaman seni düşünüyorum…Singapur’a gelip çocuklarını korkuttuğum için üzgünüm ![]() ![]() Ama seni görmek için yataktan kalkabilir miyim bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() O gözle benim yerime görüyor diye seninle o kadar gurur duyuyordum ki ![]() Bütün sevgimle… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|