![]() |
İşte Erkeklerin Melek Oldugunun Kanıtı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Erkeklerin Melek Oldugunun Kanıtı...Birgün ormancinin biri dallari nehrin üzerine sarkan agacin dallarini keserken baltasini suya düsürür ![]() Aman tanrim" diye bagirdiginda bir peri belirir ve Ne diye bagiriyorsun?"der ![]() düsürdügünüve yasamini sürdürebilmek için o baltaya ihtiyaci oldugunu söyler ![]() Peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir ![]() ![]() ![]() Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüs bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar ![]() Ormanci yine "hayir" diye cevaplar ![]() bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar ![]() "Baltan bu muydu ?" Ormanci "evet" der ![]() Ormancinin dürüstlügü perinin çok hosuna gider baltalarin üçünü de kendisine verir ![]() ![]() Bir zaman sonra ormanci esiyle birlikte nehir boyunca yürürken karisi suya düser ![]() ![]() Peri yine belirir ve sorar: "Ne diye bagiriyorsun ?" Ormanci" karim suya düstü der ![]() Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner ![]() ![]() ![]() Peri sinirlenmistir, "Yalan söylüyorsun, gerçek bu degil" der ![]() Ormanci "özür dilerim peri, ortada bir yanlis anlasilma söz konusu ![]() Jennifer Lopez için hayir deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayir deseydim karimla dönecek ve her üçünü de bana verecektin ![]() durumda degilim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari içindir ![]() Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarp-sin-dir!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|