![]() |
:D Yorumsuz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() :D Yorumsuz...David o gün çok yoğundu, seçim kampanyaları devam ediyordu ![]() gibi bir sesle karşılaşınca şaşırdı ![]() ![]() Ama o hoş ses, aklından çıkmıyordu ![]() erkenden o numarayı aradı ![]() kalbi çok hızlı çarpıyordu ![]() ses vardı ![]() ![]() Konuştukça kızdan daha da etkileniyordu ![]() Günler geçti ![]() duymadan güne başlayamıyordu ![]() sakinleştiriyor, üzgünken neşelendiriyor, monoton günlerde yeni heyecanlar aşılıyordu ![]() O soğuk kış günleri bu sıcacık sesle ısınmış ve bahar gelmişti ![]() çetin bir şekilde devam ediyordu ![]() Bu arada aklından ve kalbinden çıkaramadığı o kızla evlenmeliyim diye düşünmeye başladı ![]() Bu, kampanyası için de olumlu olurdu ![]() başının etini yiyordu "Evlenirsen raitingin 10 puan artar" diye ![]() ![]() ![]() ![]() Neden olmasın dedi ve hızla telefonu çevirdi ![]() almadan evlenmek istediğini söyledi, kampanyasını anlattı, hayallerinden bahsetti, seçimden sonra Karayiplerde bir balayından bile bahsetti ![]() geçmişti ![]() "henüz beni görmediniz ya beğenmezseniz ![]() ![]() David "bu kadar güzel bir sesin ve kalbin sahibi çirkin olamaz herhalde" dedi ![]() çoşkusunu kaybetmişti ![]() ![]() Buluşacakları yeri konuştular ![]() heyecanla buluşacakları yere geldi ![]() yanında köpeği ile güzel bir kız geliyordu ![]() diye düşündü ![]() olmasına rağmen ona bakmıyordu ![]() uzaklara bakıyordu ![]() ![]() güneş gözlükleri vardı ![]() düşünmeden edemedi ![]() meleğin buluşacağı havuzun yanına kadar geldi ![]() O da ne? Elinde bir beyaz baston vardı ![]() David şaşkınlıkla ona bakakaldı ![]() konuştuğu meleğiydi ![]() ![]() diye düşündü ![]() elini tutup konuşmalı ve onunla evlenmeli miydi? David yutkundu ve birkaç adım atıp, kızın yanından geçip sessizce gitti ![]() birkez dönüp kıza baktı ![]() bakıyor, köpeğiyle konuşuyor ve David 'i bekliyordu ![]() David, günlerce onu bekleyen kızın hayalini unutamadı ![]() inandırmaya çalışıyordu ![]() "O gün işim çıktı, gelemedim ![]() yeniden başlamayı düşünüyordu ![]() Günler geçti ve seçimler sonuçlandı ![]() kaybetti ![]() ![]() avukatlığa devam etmeye başladı ![]() hazırlıklarının devam ettiği o öğlen, sekreteri içeri girerek, davanın 25 dk sonra olacağını hatırlattı ![]() Hızla hazırlandı ![]() ![]() Yerine geçti oturdu ![]() görülüyordu ve sanığı David savunacaktı, işi zordu ![]() Biraz sonra karşı taraf ve hakim de yerlerini almıştı ![]() David, ilk tanığa sorusunu sordu ![]() için karşı tarafın avukatına dönüp bakmamıştı bile ![]() İkinci tanık ile ilgili notlarına bakarken, yüksek topuklu bir ayakkabı sesi duydu ![]() yanına gidiyordu ![]() ![]() çok sert, acımasız ama bir o kadar da tanıdık geldi ![]() Başını kaldırdı daha bir dikkatle baktı ![]() saçlarını sımsıkı topuz yapmış, menekşe gözlü, dudakları bir çizgi gibi kapalı avukatla gözgöze geldi ![]() İşte o anda gözlerinde birden başka bir görüntü canlandı ![]() saçlar, her an gülmeye hazır yürek şeklinde dudaklar, melek gibi bir yüz ve güzel bir vücut ![]() kız olabilir miydi ![]() ![]() başlamıştı ![]() hatırlamıyordu ![]() koşup bahçede yakaladı ![]() o menekşe göze, ta gözbebeklerinin içine kadar sımsıcak bir şekilde baktı, o çizgi halindeki dudaklar güller gibi açarak gülümsedi ve şarkı gibi melodik bir ses duyuldu ![]() istemiştim ![]() ![]() ![]() yanıma gelip bana telefondaki meleğim demiş olsaydın ![]() ![]() ![]() ![]() Oraya sana evet demek için gelmiştim ![]() kendi kalbini sınavdan geçirdin ve başarısız oldun ![]() günden sonra hiç aramadığın telefon, ofisimdeki direkt telefondu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|