![]() |
Çok Komik Lütfen Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Komik Lütfen OkuyunELMA SEKERİ Bi gün bi adam maskeli bi baloya dawet edilmiş Ama bu adamın iki tane kusuru warmıss adamın kafası kel w bi bacağı tahtaymıss ![]() "benim bu kelimi ve tahta bacağımı kapatacak bir kostüm istiyorum" Sora adam bi gün kapısının önünde bir kutu bulur ve içinde de bir not ![]() "efendim bu korsan kıyafetin şapkası sizin kelinizi örter, korsanların bacakları zaten tahta olur szde bölece partiye güzel bi kostümle gdrsiniz" Adam çok sinirlenirve firmaya telefon açar: -sz napiosunuz bnm gibi bi adam böle seyler giyer mi hç beyenmedim bna baska gönderin" der ![]() Bunun üzerine ertesi gün adam kapının önünde bi kutu içinde yine kostüm w bir not bulur ![]() -"efendim rahip takkesi kelinizi örter elbise uzun olduundan bacaabızda görünmez " adam yine çok sinirlenr ve frmaya telefn acar: -bu ne böyle bn bunla pişerim beğenmedim baska gönderinnn" der Ertesi gün adam yine kapısını önünde bi kutu bulur içinde bir kavanoz elma reçeli ve yine bir not not içnde -"sz eniyisi elma reçelini kafanıza sürün, tahta bacağınızı da kıçınıza sokun maskeli baloya elma şekeri kılığında gidin":haha: |
![]() |
![]() |
|