Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, komik, lütfen, okuyun

Çok Komik Lütfen Okuyun

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Komik Lütfen Okuyun

ELMA SEKERİ

Bi gün bi adam maskeli bi baloya dawet edilmiş Ama bu adamın iki tane kusuru warmıss adamın kafası kel w bi bacağı tahtaymıss Adam bi tane kostüm firmasıyla anlasms demişki:

"benim bu kelimi ve tahta bacağımı kapatacak bir kostüm istiyorum"
Sora adam bi gün kapısının önünde bir kutu bulur ve içinde de bir not Kutunun içinden bi korsan kıyafeti çıkar ve notta:
"efendim bu korsan kıyafetin şapkası sizin kelinizi örter, korsanların bacakları zaten tahta olur szde bölece partiye güzel bi kostümle gdrsiniz"

Adam çok sinirlenirve firmaya telefon açar:
-sz napiosunuz bnm gibi bi adam böle seyler giyer mi hç beyenmedim bna baska gönderin" der
Bunun üzerine ertesi gün adam kapının önünde bi kutu içinde yine kostüm w bir not bulur Bu sefr bir rahip kostümü ve notta da
-"efendim rahip takkesi kelinizi örter elbise uzun olduundan bacaabızda görünmez " adam yine çok sinirlenr ve frmaya telefn acar:
-bu ne böyle bn bunla pişerim beğenmedim baska gönderinnn" der
Ertesi gün adam yine kapısını önünde bi kutu bulur içinde bir kavanoz elma reçeli ve yine bir not not içnde
-"sz eniyisi elma reçelini kafanıza sürün, tahta bacağınızı da kıçınıza sokun maskeli baloya elma şekeri kılığında gidin":haha:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com