![]() |
Genç Ler Gariptir :D (Gerçekten)... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Genç Ler Gariptir :D (Gerçekten)...Gençleri Anlamak Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır ![]() geçirir ama sonra ders yılı başlar ![]() çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu bağırıp,çağırarak tekmelerler ![]() gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir ![]() yaklaşırken, kapısının önüne çıkar onları durdurur ve: "Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz ![]() ![]() sizlerin yaşındayken aynı şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım,bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz ![]() yaparsanız size her gün 5 lira vereceğim"der ![]() Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler ![]() çocukların önüne çıkar ve onlara söyle der: "Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 2,5 lira verebilirim ![]() gürültüye ![]() maaşımı alamadım, bu yüzden size günde ancak 1 lira verebilirim, tamam mı?""Olanaksız" der içlerinden biri,"Günde 1 lira için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız,yanılıyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|