Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, iyilik

İyilik Aşkı =)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyilik Aşkı =)

Otobüs
Toplantıya iyice gecikmiştimAksilik o ya yolda koşuşturarak yürürken çiviye takılmıştımBu nedenle yeni aldığım kadife ceketim sökülmüştüHızlıca ilerliyordumTerziye girdimSökük dikilmiştiAllah`tan usta terzi dikimini belli etmeyecek kadar ayrıntılı ve hızlı yapmıştı,sağolsunBorcumu ödedim ve hızlıca ilerledimOtobüs durağına vardığımda yaşlı bir teyze panik içinde``niye gelmedi acaba?``diye mırıldanıyordu``Neyin var teyzeciğim?``diye sordum``Torunum hastahaneye yattı evladımBirazdan ziyaret saatleri bitecekOtobüste gelmedi``dediGideceği yer yolumun üstündeydiYalnız indikten sonra biraz yürümesi gerekiyordu``teyzeciğim,hastahane yolumun üstündeYalnız biraz yürümen gerekliOtobüsten inene kadar birlikte giderizYürümen gereken yerden sonrasına da seni taksiye bindiririm``dedim``peki evladımSana yük olacağım,kusurama bakma``dediOtobüs gelmiştiBinmek için durakta sıra oluyordukÖnde teyzeyle benim olmama rağmen arkadan gelen 3 genç bizi yok sayıp otobüse bindilerSırayı bozmuşlardı``Ya sabır!``dedim ve moralimi bozmadımOtobüse binmiştikTeyzeyi bir koltuğa oturtup,akbil basmaya,şoförün yanına gittimTeyzenin yanına döndüğümde yaşlı teyze ayakta,az önce sırayı bozan 3 genç ise teyzenin yerinde oturuyordu``Burada teyze oturuyorduBenim için sorun değil fakat teyzenin ayakta duracak hali yokMüsade eder misiniz?oraya teyze otursun``dedim3 genç alaycı bir tavırla güldülerŞoför``bir sorun mu var?``dediOlanları anlattımŞoför``hanımefendi beyler oturmuş,lütfen sorun çıkarmayın``dedi bana``Ama bu haksızlıkBurada yaşlı bir teyze varken gençlerin oturması haksızlık``dedimGençlerden biri:``eğer hak arıyorsan Hakkari`ye git!``dediYanındaki diğer iki gençle birlikte kahkahaya büründülerOnlara olan öfkem yüzlerce kat daha da artmıştıİneceğimiz durağa gelmiştikHala öfkem dinmemiştiNasıl bu kadar zalim olabiliyorlardıBu düşüncelerle birlikte teyzeye:``teyzeciğim sizi tek başınıza taksiye bindirirsem aklım sizde kalırBen de sizinle geleyimDaha sonra geri dönerim`` dedim``peki evladım``dedi masum bakışlarıyla kadıncağızHastaneye varmıştıkTeyze torununu ziyaret ettiBen toplantıyı yaşlı bir insana yardım etmenin mutluluğuyla unutmuştumBirlikte geri dönüyordukTeyzeyi evine kadar bırakacaktımHastaneye gittiğimiz yoldan dönecektikTeyze biraz yürümek istediGiderken geçtiğimiz yerden geçiyordukEtraf insanlarla doluyduYoğun bir kalabalık vardıSesler oldukça yüksektiNe olduğunu öğrendikHastaneye giderken bindiğimiz otobüs kaza yapmıştı3 kişi ölmüştüDiğerleri ise yaralıydıÖlenlerin bizle alay eden gençlerin olduğunu öğrenmiştimŞoför ise ağır yaralıydıBir kamyonla çarpışmışVe kamyon da Hakkari`den geliyormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com