Ziraat Mühendisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ziraat MühendisiBankada Çalışan Ziraat Mühendisi Kredi için gittiği bir köyden dönerken, yolda arabası bozulmuş Neyapacağını düşünürken ileride bir kulübe görmüş ![]() Kapıyı çalmış Kapıyı genç ve çok güzelbir kadınaçmış ![]() Adam: -" Ben Ziraat Mühendisiyim Bankada çalışıyorum![]() Arabam bozuldu Bana yardımcı olabilir misiniz?"demiş ![]() Kadın: -"Kocam askerde, bu gece burada kalabilirsiniz" demiş ![]() Mühendis bey teşekkür edip, içeri girmiş ![]() Kadın: -"Kocam askerde benden biristeğiniz var mı?" Mühendis: -" Zahmet olmazsa yiyecek bir şeyler verebilir misiniz?" Kadın yemek hazırlamış, yemekten sonraüzerindeki yeleği çıkrarak: -"Kocam askerde benden bir isteğiniz var mı?" Mühendis: -"Zahmet olmazsa çay" Kadın çay hazırlamış ve elbisesininbir düğmesini açarak; -"Kocam askerde benden bir isteğiniz var mı?" Mühendis: -"Zahmet olmazsa bir bardak su" sorular ve istekler böyle devam etmiş En sonunda kadın seksi bir gecelikgiymiş ve; -"Kocam askerde benden bir isteğiniz var mı?" Mühendis: -"Yorucu bir gündü Ben artık yatayım" demiş veuyumuş Sabah uyandığında, avluya çıkmış Kadıntavuklara yem veriyor Ancak bir tavuk 5 tane de horozvar Mühendis şaşırmış![]() -"Hiç bir tavuğa 5 horoz olur mu?" diye somuş kadına ![]() -"Kadın siz onlara bakmayın " demiş;"Onların sadece bir tanesi gerçek horoz ÖtekilerZiraat mühendisi " |
|
|
|